Download en fil

Download filer fra Google Drev på en computer eller en Android- eller iOS-enhed.

Vigtigt! Hvis du forsøger at downloade en mistænkelig fil, får du muligvis en advarsel. Vær forsigtig, hvis du downloader filen.

Download en fil

1. Gå til drive.google.com.
  2. Klik på en fil, der skal downloades.
    1. Du kan downloade flere filer ved at trykke på Kommando (Mac) eller Ctrl (Windows) efterfulgt af klik på de øvrige filer.
  3. Højreklik efterfulgt af klik på Download.

Tip! Du kan ikke trække en fil eller mappe direkte til skrivebordet.

Hvis du ikke kan downloade en fil

Hvis du ikke kan downloade en fil, har ejeren muligvis deaktiveret muligheden for at udskrive, downloade eller kopiere for brugere, der kun har kommentar- eller læseadgang.

Blokerede tredjepartscookies kan forhindre downloads via webversionen af Drev

Webversionen af Drev anvender tredjepartscookies til at kommunikere med Googles sikre downloadservere. Hvis du blokerer tredjepartscookies i Chrome, kan du ikke downloade via Google Drev. Hvis du vil blokere tredjepartscookies og stadig downloade via Drev, skal du tillade tredjepartscookies for Drev.

1. Skriv chrome://settings/cookies i browserens adresselinje efterfulgt af tryk på Enter.
  2. Rul ned til afsnittet "Websites, der altid kan anvende cookies" under "Se alle cookies og websitedata".
  3. Klik på Tilføj til højre.
  4. Skriv drive.google.com i vinduet "Tilføj et website".
  5. Sørg for at markere afkrydsningsfeltet Medtag tredjepartscookies på dette website efterfulgt af klik på Tilføj.

Tip! Få flere oplysninger om ændringer af kravene til tredjepartscookies i Google Drev.

Yderligere fejlfinding

Hvis du stadig har problemer med at downloade filer fra Drev, kan du:

• Sørge for, at tredjepartscookies er tilladt for Drev på chrome://settings/cookies.
    • Der skal stå "Medtag tredjepartscookies på dette website" under undtagelsen for drive.google.com. Hvis der ikke gør det, skal du klikke på papirkurven for at fjerne websitet and then følg trin 2-5 ovenfor.
    • Under "Websites, der aldrig kan anvende cookies" skal du tjekke, at følgende webadresser ikke er angivet: googleusercontent.com, drive.google.com eller google.com. Dette forhindrer downloads fra Google Drev. Hvis du ser disse websites på listen, skal du klikke på menuen og derefter Fjern.
  • Deaktiver alle udvidelser, og prøv at downloade. Hvis du kan downloade en fil, kan du aktivere udvidelserne enkeltvis for at identificere dem, der eventuelt giver problemer.