Download en fil

Download filer fra Google Drev på en computer eller en Android- eller iOS-enhed.

Vigtigt! Hvis du forsøger at downloade en mistænkelig fil, får du muligvis en advarsel. Vær forsigtig, hvis du downloader filen.

Download en fil til en anden app

1. Åbn Google Drev-appen.
  2. Tryk på Mere Mere ud for den fil, du vil downloade.
  3. Vælg en af mulighederne:
    • Tryk på Download Download dokumenter for at downloade filen til din enhed.
    • Download filen til din telefon: Tryk på Åbn i og så Gem i Filer og så Vælg, hvor du vil gemme filen og så Gem.
    • Åbn filen i en anden app: Tryk på Åbn i og så Vælg den app, du vil bruge.

Gem et billede eller en video i din kamerarulle

1. Åbn Google Drev-appen.
  2. Tryk på Mere Mere ud for den fil, du vil downloade.
  3. Tryk på Send en kopi.
  4. Alt afhængigt af din fil skal du trykke på Gem billede eller Gem video.