Tiedoston lataaminen

Lataa tiedostoja Google Drivesta tietokoneella tai Android- tai iOS-laitteella.

Tärkeää: Saatat nähdä varoituksen, jos yrität ladata epäilyttävän tiedoston. Ole varovainen, jos lataat tiedoston.

Tiedoston lataaminen

1. Siirry osoitteeseen drive.google.com.
  2. Klikkaa ladattavaa tiedostoa.
    1. Jos haluat ladata useita tiedostoja, paina Komento (Mac) tai Ctrl (Windows) ja sitten klikkaa muita haluamiasi tiedostoja.
  3. Klikkaa kakkospainikkeella ja sitten klikkaa Lataa.

Vinkki: Et voi vetää tiedostoa tai kansiota suoraan työpöydällesi.

Jos tiedoston lataaminen ei onnistu

Jos tiedoston lataaminen ei onnistu, tiedoston omistaja on saattanut poistaa tulostamisen, lataamisen ja kopioinnin käytöstä niiltä käyttäjiltä, joilla on pelkät kommentointi- tai lukuoikeudet.

Kolmansien osapuolten evästeiden estäminen voi estää Driven verkkoversiosta tehtävät lataukset

Driven verkkoversio käyttää kolmansien osapuolten evästeitä viestiessään Googlen suojatun latauspalvelimen kanssa. Jos estät kolmansien osapuolten evästeet Chromessa, et voi ladata sisältöä Google Driven kautta. Jos haluat estää kolmansien osapuolten evästeet ja silti ladata sisältöä Drivesta, salli kolmansien osapuolten evästeet vain Driven osalta.

1. Kirjoita selaimen osoitepalkkiin chrome://settings/cookies ja sitten paina Enter.
  2. Vieritä "Näytä kaikki evästeet ja sivuston tiedot" ‑osion kohtaan "Sivustot, jotka voivat aina käyttää evästeitä".
  3. Klikkaa oikealta Lisää.
  4. Kirjoita drive.google.com "Lisää sivusto" ‑ikkunaan.
  5. Muista valita Mukaan lukien kolmannen osapuolen evästeet tällä sivustolla ‑valintaruutu ja sitten klikkaa Lisää.

Vinkki: Lue lisää kolmannen osapuolen evästevaatimusten muutoksista Google Drivessa.

Lisää ohjeita ongelmatilanteisiin

Jos tiedostojen lataaminen Drivesta tuottaa edelleen ongelmia, voit kokeilla näitä vinkkejä:

• Varmista osoitteesta chrome://settings/cookies, että kolmansien osapuolten evästeet on sallittu Drivessa.
    • Osoitetta drive.google.com koskevan sivustopoikkeuksen alapuolella pitäisi lukea "Mukaan lukien kolmannen osapuolen evästeet tällä sivustolla". Jos näin ei ole, poista sivusto klikkaamalla Roskakori and then tee yllä olevat vaiheet 2–5.
    • Varmista "Sivustot, jotka eivät koskaan voi käyttää evästeitä" ‑kohdasta, ettei osoitteesta googleusercontent.com, drive.google.com tai google.com ole merkintöjä. Tämä estää lataukset Google Drivesta. Jos sivustot on mainittu, valitse Valikko  ja sitten Poista.
  • Laita kaikki laajennukset pois päältä ja kokeile, onnistuuko lataus. Jos voit ladata tiedoston, ota laajennukset käyttöön yksi kerrallaan, niin saat tietää, missä ongelma on.