Se og åpne filer

Med Google Disk på nettet kan du se ting som videoer, PDF-er, Microsoft Office-filer, lydfiler og bilder.
Viktig: Hvis du prøver å åpne en mistenkelig fil, får du kanskje en advarsel. Vær forsiktig hvis du åpner filen.

Se en fil

1. Gå til drive.google.com.
  2. Logg på Google-kontoen din med brukernavn og passord.
  3. Dobbeltklikk på en fil.
  4. Hvis du åpner en Google Dokumenter-, Regneark-, Presentasjoner-, Skjemaer- eller Tegninger-fil, åpnes den i den aktuelle appen.
  5. Video-, Microsoft Office-, lyd- og bildefiler åpnes i Google Disk.
Merk: PDF-filer åpnes i en ny fane i nettleseren din.

Åpne filer i andre apper

Du kan åpne filer i nettapper og apper som er installert på datamaskinen din. For å åpne filer med apper som er installert på datamaskinen, må du ha den nyeste versjonen av Google Disk for datamaskiner og programoversikten fra Google.
  1. Gå til drive.google.com.
  2. Logg på Google-kontoen din med brukernavn og passord.
  3. Høyreklikk på en fil.
  4. Hold markøren over Åpne med.
  5. Velg en app.
Finn ut hvordan du angir en standardapp for åpning av visse filtyper.