Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Bestanden openen en bekijken

Met Google Drive op het web kun je allerlei items bekijken, zoals video's, pdf's, Microsoft Office-bestanden, audiobestanden en foto's.
Belangrijk: Als je een verdacht bestand probeert te openen, krijg je mogelijk een waarschuwingsbericht te zien. Wees voorzichtig als je het bestand opent.

Een bestand bekijken

1. Ga naar drive.google.com.
  2. Log in op je Google-account met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Dubbelklik op een bestand.
  4. Een bestand in de Google Documenten-, Spreadsheet-, Presentaties-, Formulieren- of Tekeningen-indeling wordt geopend met de bijbehorende app.
  5. Een video, Microsoft Office-bestand, audiobestand of foto wordt geopend in Google Drive.
Opmerking: Pdf-bestanden worden geopend in een nieuw tabblad in de browser.

Een bestand openen met een andere app

Je kunt bestanden ook openen met web-apps of apps die op je computer zijn geïnstalleerd. Als je een bestand wilt openen met een app die op je computer is geïnstalleerd, heb je de nieuwste versie van Google Drive voor desktop en de app-launcher van Google nodig.
  1. Ga naar drive.google.com.
  2. Log in op je Google-account met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste bestand.
  4. Plaats de cursor op Openen met.
  5. Kies een app.
Bekijk meer informatie over hoe je een standaardapp instelt om bepaalde typen bestanden te openen.