Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Bestanden openen en bekijken

Met Google Drive op het web kun je allerlei items bekijken, zoals video's pdf's, Microsoft Office-bestanden, audiobestanden en foto's.

Een bestand bekijken

1. Ga naar drive.google.com.
  2. Log in op je Google-account met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Dubbelklik op een bestand.
  4. Een bestand in de Google Documenten-, Spreadsheet-, Presentaties-, Formulieren- of Tekeningen-indeling wordt geopend met de bijbehorende app.
  5. Een video, pdf, Microsoft Office-bestand, audiobestand of foto wordt geopend in Google Drive.

Een bestand openen met een andere app

Je kunt bestanden ook openen met web-apps of apps die op je computer zijn geïnstalleerd. Als je bestanden wilt openen met apps die op je computer zijn geïnstalleerd, heb je de meest recente versie van Back-up en synchronisatie en de Application Launcher van Google nodig.

1. Ga naar drive.google.com.
  2. Log in op je Google-account met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste bestand.
  4. Plaats de cursor op Openen met.
  5. Kies een app.

Meer informatie over het instellen van een standaard-app voor het openen van bepaalde bestandstypen.