Sjekk aktivitet og filversjoner

Se endringer som er utført i filene dine i Disk, og hold oversikt over hvem som har utført dem. Du kan se endringer når noen

• redigerer eller kommenterer i filer
  • gir nytt navn til filer eller mapper
  • flytter eller fjerner filer eller mapper
  • laster opp nye filer til mapper
  • deler eller opphever deling av elementer

Viktig: Versjonsloggen for Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner er forskjellig fra loggen for PDF-filer, bilder og andre filer lagret i Disk. Finn ut hvordan du kan se loggen over endringer utført i Google-filer

Se tidligere aktivitet

1. Åpne Google Disk-appen på en Android-enhet.
  2. Ved siden av filen du vil sjekke, trykker du på Mer Mer.
  3. Trykk på Detaljer og aktiviteter.
  4. Rull ned for å se «Aktivitet».

Gjenopprett nylige versjoner

Hvis du vil gjenopprette nylige versjoner av PDF-filer, bilder og andre filer, går du til drive.google.com på en datamaskin.

Versjonsloggen

Versjonsloggen for Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner er forskjellig fra funksjonen for filversjoner i Google Disk. Finn ut hvordan du kan se endringslogger for Google-filer.