Activiteit en bestandsversies checken

Bekijk wijzigingen die zijn aangebracht in je bestanden in Drive en houd bij wie deze wijzigingen heeft aangebracht. Je ziet misschien wijzigingen als iemand:

• een bestand bewerkt of erop reageert,
  • de naam van een bestand of map wijzigt,
  • een bestand of map verplaatst of verwijdert,
  • een nieuw bestand naar een map uploadt,
  • een item deelt of het delen ongedaan maakt.

Belangrijk: De versiegeschiedenis voor Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties is anders dan de geschiedenis voor pdf-bestanden, afbeeldingen en andere bestanden die zijn opgeslagen in Drive. Ontdek hoe je de wijzigingsgeschiedenis voor Google-bestanden bekijkt.

Eerdere activiteit bekijken

1. Open de Google Drive-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik naast het bestand dat je wilt controleren op Meer Meer.
  3. Tik op Details en activiteit.
  4. Scrol omlaag naar Activiteit.

Recente versies herstellen

Als je recente versies van pdf-bestanden, afbeeldingen en andere bestanden wilt herstellen, ga je op een computer naar drive.google.com.

Versiegeschiedenis

De versiegeschiedenis voor Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties is iets anders dan bestandsversies in Google Drive. Bekijk hoe je de wijzigingsgeschiedenis voor Google-bestanden bekijkt.