Toiminnan ja tiedostoversioiden tarkasteleminen

Tarkastele tiedostoihisi Drivessa tehtyjä muutoksia ja seuraa, kuka ne on tehnyt. Saatat nähdä muutoksia seuraavissa tilanteissa:

• Tiedostoa muokataan tai kommentoidaan Google Docsissa
  • Tiedosto tai kansio nimetään uudelleen
  • Tiedosto tai kansio siirretään tai poistetaan
  • Kansioon ladataan uusi tiedosto
  • Kohde jaetaan tai sen jakaminen poistetaan

Aiempien toimintojen katseleminen

1. Avaa Google Drive ‑sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse katseltavan tiedoston vierestä Lisää Lisää.
  3. Napauta Tiedot ja toiminta.
  4. Vieritä alaspäin, kunnes näet Toiminta-kohdan.

Viimeaikaisten versioiden palauttaminen

Voit palauttaaa PDF-tiedostojen, kuvien ja muiden tiedostojen viimeaikaiset versiot siirtymällä tietokoneella osoitteeseen drive.google.com.

Versiohistoria

Google Docsin, Sheetsin ja Slidesin versiohistoria poikkeaa Google Driven tiedostoversioista. Katso, miten voit tarkistaa Google-tiedostojen muutoshistorian.