Toiminnan ja tiedostoversioiden tarkastaminen

Tarkastele tiedostoihin Drivessa tehtyjä muutoksia ja seuraa, kuka ne on tehnyt. Saatat nähdä muutoksia seuraavissa tilanteissa:

• Tiedostoa muokataan tai kommentoidaan
  • Tiedosto tai kansio nimetään uudelleen
  • Tiedosto tai kansio siirretään tai poistetaan
  • Kansioon ladataan uusi tiedosto
  • Kohde jaetaan tai sen jakaminen poistetaan

Tärkeää: Google Docsin, Sheetsin ja Slidesin versiohistoria eroaa kuvien, PDF-tiedostojen ja muiden Driveen tallennettujen tiedostojen historiasta. Katso, miten voit tarkistaa Google-tiedostojen muutoshistorian.

Toiminnan tarkasteleminen

1. Avaa Google Drive ‑sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse katseltavan tiedoston vierestä Lisää Lisää.
  3. Napauta Tiedot ja toiminta.
  4. Vieritä alaspäin, kunnes näet Toiminta-kohdan.

Viimeaikaisten versioiden palauttaminen

Voit palauttaa PDF-tiedostojen, kuvien ja muiden tiedostojen viimeaikaiset versiot, kun siirryt tietokoneella osoitteeseen drive.google.com.

Versiohistoria

Google Docsin, Sheetsin ja Slidesin versiohistoria poikkeaa Google Driven tiedostoversioista. Lue, miten voit tarkistaa Google-tiedostojen muutoshistorian.