Tjek aktivitet og filversioner

Få adgang til ændringer, der er foretaget i dine filer i Drev, og hold styr på, hvem der har foretaget disse ændringer. Du kan muligvis se ændringer, når nogen:

• Redigerer eller kommenterer en fil
  • Omdøber en fil eller mappe
  • Flytter eller fjerner en fil eller mappe
  • Uploader en ny fil til en mappe
  • Deler eller ophæver deling af et element

Vigtigt! Versionshistorikken for Google Docs, Sheets og Slides er anderledes end historikken for PDF-filer, billeder og andre filer, der er gemt i Drev. Få flere oplysninger om, hvordan du kan få adgang til ændringshistorikken for Google-filer

Få adgang til tidligere aktivitet

1. Åbn appen Google Drev på din iPhone eller iPad.
  2. Ud for den fil, du vil tjekke, skal du trykke på Mere Mere.
  3. Tryk på Info og aktivitet.
  4. Rul ned, indtil du når til "Aktivitet".

Gendan nyere versioner

Hvis du vil gendanne nyere versioner af PDF-filer, billeder og andre filer, skal du gå til drive.google.com på en computer.

Versionsoversigt

Versionshistorikken for Google Docs, Sheets og Slides er ikke det samme som filversionerne i Google Drev. Få flere oplysninger om, hvordan du kan se ændringshistorikken for Google-filer.