Tjek aktivitet og filversioner

Få adgang til ændringer, der er foretaget i dine filer i Drev, og hold styr på, hvem der har foretaget disse ændringer. Du kan muligvis se ændringer, når nogen:

• Redigerer eller kommenterer en fil
  • Omdøber en fil eller mappe
  • Flytter eller fjerner en fil eller mappe
  • Uploader en ny fil til en mappe
  • Deler eller ophæver deling af et element

Vigtigt! Versionshistorikken for Google Docs, Sheets og Slides er anderledes end historikken for PDF-filer, billeder og andre filer, der er gemt i Drev. Få flere oplysninger om, hvordan du kan få adgang til ændringshistorikken for Google-filer

Få adgang til tidligere aktivitet

1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Klik på Mit drev i venstre side.
  3. Klik på Info Info øverst til højre.
  4. Du kan tilgå de seneste ændringer ved at klikke på Aktivitet.
  5. Klik på filen eller mappen for at få adgang til aktiviteten i en bestemt fil eller mappe.
  6. Hvis du se ældre ændringer, skal du rulle ned i højre side.

Gem og gendan nyere versioner

Kun de seneste versioner af tidligere dokumenter gemmes, medmindre du klikker på Bevar for evigt.

Download seneste versioner

Du kan downloade og gemme gamle kopier af PDF-filer, billeder og andre filer, der er gemt i Google Drev.

1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Klik på den fil, du vil downloade.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Administrer versioner.
  4. Klik på Mere Mere ud for den version, du vil downloade.
  5. Klik på Download for at gemme en kopi på din computer.

Upload en ny version

1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Klik på den fil, du vil erstatte.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Administrer versioner og derefter Upload ny version.

Tip! Hvis du uploader en ny version af en fil, der ejes af en anden, forbliver den oprindelige ejer den samme.

Slet en tidligere version

1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Klik på den fil, du vil erstatte.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Administrer versioner.
  4. Ud for den version, du vil slette, skal du klikke på Mere Mere og så Slet.

Versionsoversigt

Versionshistorikken for Google Docs, Sheets og Slides er ikke det samme som filversionerne i Google Drev. Få flere oplysninger om, hvordan du kan se ændringshistorikken for Google-filer.