Kontrollera aktivitet och filversioner

Få åtkomst till ändringar som gjorts i dina filer på Drive och håll reda på vem som gjort ändringarna. Du kanske lägger märke till förändringar när någon:

• Ändringar eller kommentarer i en fil
  • Byter namn på en fil eller mapp
  • Flyttar till eller tar bort en fil eller mapp
  • Laddar upp en ny fil till en mapp
  • Delar eller slutar dela ett objekt

Viktigt! Versionshistoriken för Google Dokument, Kalkylark och Presentationer skiljer sig från historiken för PDF-filer, bilder och andra filer som lagras på Drive. Läs om hur du får åtkomst till ändringshistoriken för Google-filer.

Komma åt tidigare aktivitet

1. Öppna appen Google Drive på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer bredvid den fil du vill markera.
  3. Tryck på Detaljer och aktivitet.
  4. Scrolla ned tills du kommer till Aktivitet.

Återställ de senaste versionerna

Öppna drive.google.com på en dator om du vill återställa de senaste versionerna av PDF-filer, bilder och andra filer.

Versionshistorik

Versionshistoriken för Google Dokument, Kalkylark och Presentationer är annorlunda än filversioner i Google Drive. Läs om hur du får åtkomst till ändringshistoriken för Google-filer.