Visa aktivitet och filversioner

Se ändringar som gjorts i dina filer på Drive och håll reda på vem som gjort ändringarna. Du kan se ändringar när någon:

• Redigerar eller kommenterar i Google Dokument
  • Byter namn på en fil eller mapp
  • Flyttar till eller tar bort en fil eller mapp
  • Laddar upp en ny fil till en mapp
  • Delar eller slutar dela ett objekt

Visa tidigare aktivitet

1. Besök drive.google.com på datorn.
  2. Klicka på Min enhet till vänster.
  3. I det övre högra hörnet klickar du på Info Information.
  4. Om du vill se de senaste ändringarna klickar du på Aktivitet.
  5. Om du vill se aktiviteten för en specifik fil eller mapp klickar du på filen eller mappen.
  6. Om du vill se äldre ändringar bläddrar du ned på höger sida.

Spara och återställ senaste versionerna

Det är bara de senaste versionerna av tidigare dokument som sparas. Om du inte klickar på Behåll för alltid.

Ladda ned senaste versionerna

Du kan hämta och behålla gamla kopior av PDF-filer, bilder och andra filer som är lagrade på Google Drive.

1. Besök drive.google.com på datorn.
  2. Klicka på filen du vill ladda ned.
  3. Längst upp till höger klickar du på Mer Mer.
  4. Klicka på Hantera versioner.
  5. Bredvid den version du vill ladda ned klickar du på Mer Mer.
  6. om du vill spara en Kopiera till datorn klickar du på Ladda ned.

Överför ny version

1. Besök drive.google.com på datorn.
  2. Klicka på filen som du vill ersätta.
  3. Längst upp till höger klickar du på Mer Mer.
  4. Klicka på Hantera versioner.
  5. Klicka på Ladda upp ny version.

Versionshistorik

Versionshistoriken för Google Dokument, Kalkylark och Presentationer är annorlunda än filversioner i Google Drive. Läs om hur du visar ändringshistoriken för Google-filer.