Se og omorganiser filene og mappene dine

Du kan endre oppsett samt sortere filene og mappene dine for å finne dem enkelt.

Bytt mellom liste- og rutenettoppsett

Du kan velge mellom to oppsett for filene og mappene dine i Google Disk: listeoppsett og rutenettoppsett.

• Hvis du vil bytte fra liste- til rutenettoppsettet, går du til verktøylinjen og klikker på ikonet for rutenettoppsett .
  • For å gå tilbake til listeoppsettet, gå til verktøyraden og klikk på ikonet for listeoppsettet .

Omorganiser filer og mapper

Endre «Sorter etter»-metoden i Google Disk

1. Åpne appen for Google Disk Disk.
  2. Nederst til høyre trykker du på Filer Filer.
  3. Trykk på «Sorter etter»-metoden du vil bruke øverst, under «Min disk».

Endre «Sorter etter»-metoden i Google Dokumenter, Regneark, Presentasjoner

1. Åpne appen for Google Dokumenter Docs, Regneark Regneark eller Presentasjoner .
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Sorter etter.
  3. Velg en «Sorter etter»-metode.

Tips: I Google Disk kan du snu sorteringsretningen. Øverst til høyre, ved siden av «Sorter etter»-metoden, trykker du på pilen Reverse sort direction (Down).