Omorganiser filene dine

Du kan sortere Google Dokumenter-filer og andre filer så det blir enkelt å finne dem.

Du kan sortere listen over filene dine på fire måter i Google Disk:

• Navn: Sorterer filene alfabetisk etter filnavn.
  • Sist endret: Sorterer filene etter når noen sist endret dem.
  • Sist endret av meg: Sorterer filene etter når du sist endret dem.
  • Sist åpnet av meg: Sorterer filene etter når du sist åpnet dem.

Merk: Hvis du bruker «Nylig»-fanen, kan du ikke sortere filene dine.

Omorganiser filer og mapper

Du kan se filer og mapper i Google Disk på to måter.

Hvis du ser filene dine i en liste

1. Gå til drive.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på kolonnen du vil bruke til sorteringen.
  3. Klikk på oppoverpilen Up arrow eller nedoverpilen down arrow for å bruke omvendt rekkefølge.

Hvis du ser filene dine i et rutenett

1. Gå til drive.google.com på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på tittelen på sorteringen som er i bruk, for eksempel «Navn» eller «Sist endret».
  3. Klikk på typen sortering du ønsker.
  4. Klikk på oppoverpilen Up arrow eller nedoverpilen down arrow for å bruke omvendt rekkefølge.

Finn filer som nylig er endret

Se filene som ble endret nyligst.

1. Gå til drive.google.com på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Informasjon Informasjon.
  3. Klikk på Aktivitet.