Tiedostojen järjestäminen uudelleen

Voit lajitella Google-dokumentit ja muut tiedostot, jotta löydät ne helposti.

Voit lajitella tiedostosi neljällä tapaa Google Drivessa:

• Nimi: Järjestää tiedostot aakkosjärjestyksessä tiedostonimen mukaan.
  • Muokattu viimeksi: Järjestää tiedostot sen ajankohdan mukaan, jolloin joku on muuttanut tiedostoa.
  • Viimeksi muokkaamani: Järjestää tiedostot sen ajankohdan mukaan, jolloin viimeksi muutit tiedostoa.
  • Viimeksi avaamani: Järjestää tiedostot sen ajankohdan mukaan, jolloin viimeksi avasit tiedoston.

Huom. Jos olet Viimeisimmät-välilehdellä, et voi lajitella tiedostojasi.

Tiedostojen ja kansioiden järjestäminen uudelleen

Voit katsoa tiedostoja ja kansioita Google Drivessa kahdella tapaa.

Jos katsot tiedostojasi luettelona

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen drive.google.com.
  2. Klikkaa saraketta, jonka haluat lajitella.
  3. Muuta järjestys käänteiseksi klikkaamalla ylänuolta Up arrow tai alanuolta down arrow.

Jos katsot tiedostojasi ruudukkona

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen drive.google.com.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa lajittelun nimeä, esimerkiksi "Nimi" tai "Muokattu viimeksi".
  3. Klikkaa haluamaasi lajittelutyyppiä.
  4. Muuta järjestys käänteiseksi klikkaamalla ylänuolta Up arrow tai alanuolta down arrow.

Viimeksi muokattujen tiedostojen löytäminen

Katso tiedostoja, joita on muokattu viimeksi.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen drive.google.com.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Tiedot Tietoja.
  3. Valitse Toiminta.