Se og omorganiser dine filer og mapper

Du kan ændre layouts og sortere dine filer og mapper for nemt at finde dem.

Skift mellem liste- og gitterlayout

Du kan se filer og mapper i Google Drev på 2 måder: liste- eller gitterlayout.

• Hvis du vil skifte fra liste- til gitterlayout, skal du gå til din værktøjslinje og klikke på ikonet for gitterlayoutet .
  • Hvis du vil skifte tilbage til listelayoutet, skal du gå til din værktøjslinje og klikke på ikonet for listelayoutet .

Omorganiser filer og mapper

Skift sorteringsmetode i Google Drev

1. Åbn Google Drev-appen Drev.
  2. Tryk på Filer Filer nederst til højre.
  3. Øverst skal du trykke på din "Sortér efter"-metode under "Mit Drev".

Skift sorteringsmetode i Google Docs, Sheets eller Slides

1. Åbn appen til Google Docs Docs, Sheets Sheets eller Slides .
  2. Vælg en sorteringsmetode øverst til venstre over din filvisning i liste- eller gitterlayout.

Tip! I Google Drev kan du vende sorteringsrækkefølgen. Tryk på pilen Reverse sort direction (Down) øverst til højre ud for sorteringsmetoden.