Se og omorganiser dine filer og mapper

Du kan ændre layouts og sortere dine filer og mapper for nemt at finde dem.

Du kan sortere lister med filer på 4 måder i Mit drev:

Tip! Hvis du er på siden "Start" eller "Seneste", kan du ikke sortere dine filer.

Se, hvordan du finder filer i Google Drev.

Skift mellem liste- og gitterlayout

Du kan se filer og mapper i Google Drev på 2 måder: liste- eller gitterlayout. Drev bruger som standard listelayout.

• Hvis du vil skifte til gitterlayout, skal du gå til værktøjslinjen og klikke på ikonet for gitterlayoutet .
  • Hvis du vil skifte tilbage til listelayoutet, skal du gå til din værktøjslinje og klikke på ikonet for listelayoutet Menu.

Omarranger filer og mapper

Hvis dine filer vises på en liste

1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Klik på Mit drev i sidepanelet.
  3. Klik på den kolonne, du vil bruge til at sortere.
  4. Hvis du vil bruge den omvendte rækkefølge, kan du klikke på pil op Up arrow eller pil ned down arrow.

Hvis dine filer vises i et gitter

1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Klik på Mit drev i sidepanelet.
  3. Øverst til højre skal du klikke på titlen på den aktuelle sortering, f.eks. "Navn" eller "Ændret".
  4. Klik på den sorteringstype, du vil bruge.
  5. Hvis du vil bruge den omvendte rækkefølge, kan du klikke på pil op Up arrow eller pil ned down arrow.

Find de senest redigerede filer

Se de filer, der senest blev redigeret.

1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Klik på Se info Info øverst til højre.
  3. Klik på Aktivitet.

Skift, hvordan du sorterer dine filer og mapper

I visningerne "Mit drev", "Delt med mig" og "Stjernemarkeret" kan du vælge at få vist filer og mapper sammen eller få vist mapper øverst med filer nedenfor.

1. Gå til Drev på din computer.
  2. Yderst til højre lige over din liste over filer skal du klikke på menuen Mere.
  3. Vælg en af mulighederne. Sådan får du vist:
    • Mapper øverst, klik på Øverst.
    • Filer og mapper blandet, klik på Blandet med filer.

Tip! Dine præferencer for sortering af filer og mapper gemmes. Du kan opdatere dine sorteringsmuligheder ved at foretage et nyt valg ved at følge vejledningen ovenfor.