Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Je bestanden en mappen bekijken en opnieuw ordenen

Je kunt de weergave wijzigen en je bestanden en mappen sorteren zodat je ze makkelijk kunt terugvinden.

In Mijn Drive kun je een lijst met bestanden op 4 manieren sorteren:

Tip: Op de pagina Home of Recent kun je geen bestanden sorteren.

Meer informatie over bestanden zoeken in Google Drive

Schakelen tussen lijst- en rasterweergave

Er zijn 2 manieren om bestanden en mappen in Google Drive te bekijken: in de lijst- en in de rasterweergave. Standaard wordt de lijstweergave getoond in Drive.

• Als je de rasterweergave wilt instellen, ga je naar de werkbalk en klik je op het raster .
  • Als je wilt teruggaan naar de lijstweergave, ga je naar de werkbalk en klik je op de lijst Menu.

Bestanden en mappen opnieuw ordenen

Als je de bestanden in de lijstweergave bekijkt

1. Ga op je computer naar drive.google.com.
  2. Klik in het zijvenster op Mijn Drive.
  3. Klik op de kolom die je wilt gebruiken om te sorteren.
  4. Klik op de pijl-omhoog Up arrow of de pijl-omlaag down arrow als je de volgorde wilt omkeren.

Als je de bestanden in de rasterweergave bekijkt

1. Ga op je computer naar drive.google.com.
  2. Klik in het zijvenster op Mijn Drive.
  3. Klik rechtsboven op de titel van de huidige sorteervolgorde, bijvoorbeeld 'Naam' of 'Gewijzigd'.
  4. Klik op het gewenste type sorteervolgorde.
  5. Klik op de pijl-omhoog Up arrow of de pijl-omlaag down arrow als je de volgorde wilt omkeren.

Recent bewerkte bestanden zoeken

Je kunt zien welke bestanden het laatst zijn bewerkt.

1. Ga op je computer naar drive.google.com.
  2. Klik rechtsboven op Informatie Informatie.
  3. Klik op Activiteit.

Wijzigen hoe je je bestanden en mappen sorteert

In de weergaven Mijn Drive, Gedeeld met mij en Met ster kunt u ervoor kiezen bestanden en mappen samen weer te geven of om mappen bovenaan te tonen met bestanden daaronder.

1. Ga op je computer naar Drive.
  2. Klik rechts boven je lijst met bestanden op Menu Meer.
  3. Kies een optie. Weergave:
    • Voor mappen bovenaan klik je op Bovenzijde.
    • Voor bestanden en mappen samen klik je op Tussen de bestanden.

Tip: Je voorkeuren voor het sorteren van bestanden en mappen worden opgeslagen. Je kunt je sorteeropties updaten door een nieuwe selectie te maken via de bovenstaande stappen.