Kjøp mer lagringsplass på Google

Google-kontoen din starter med 15 GB inkludert lagringsplass i nettskyen, som du kan bruke på Google Disk, Gmail og Google Foto. Du kan kjøpe mer lagringsplass i Google Disk – eller oppgradere til Google One for å få ekstra fordeler.

Lagringsabonnementer

• Du kan når som helst endre lagringsabonnementet ditt til enten månedlig eller årlig betaling.
  • Google One-abonnementer utløper ikke – de fornyes automatisk med mindre du endrer innstillingene.
  • Når du bytter til en annen betalingsplan, kan det ta opptil 24 timer før disse endringene trer i kraft.
  • Du kan bli belastet for lokale avgifter eller gebyrer i tillegg til prisen som står oppført. Google belaster deg ikke med ekstra gebyrer.
  • Kjøp av Google-lagring er bare tilgjengelig i enkelte land. Se i hvilke land du kan kjøpe lagring.

Du kan få ekstra lagringsplass for Google-produktene dine

Hvis du allerede betaler for et Disk-abonnement, får du automatisk en kostnadsfri oppgradering til Google One. Finn ut mer om hvordan lagringsplassen du har nå, fungerer med Google One.

Hvis du ikke har noe Disk-abonnement, kan du bli Google One-abonnent for å få mer lagringsplass, hjelp fra eksperter og andre medlemsfordeler.

Oppgrader Google-lagringen din

Merk: Før du oppgraderer lagringen, må du forsikre deg om at betalingsmåten din er oppdatert. Finn ut hvordan du oppdaterer betalingsopplysningene dine.

Kjøp mer lagringsplass med Google One

Når du har oppgradert, erstatter Google One-abonnementet det nåværende lagringsabonnementet ditt for Disk. Google One-abonnenter får enda mer lagringsplass samt eksklusive fordeler. De kan også dele abonnementet med familiemedlemmer. Hvis du vil ha mer lagringsplass som Google One-abonnent, kan du gjøre dette:

1. Sørg for at du er logget på Google-kontoen din.
  2. Gå til one.google.com på en datamaskin.
  3. Til venstre klikker du på Lagring og så Få mer lagringsplass.
  4. Velg den nye lagringsgrensen.
  5. Sjekk prisene og betalingsdatoen for det nye abonnementet. Klikk på Neste.
  6. Klikk på Abonner for å bekrefte Google One-abonnementet.

Finn ut mer

Styrk samarbeidet og kommunikasjonen ved hjelp av Google Workspace Essentials

Hvis bedriften din vil ha bedre samarbeidsmuligheter og mer lagringsplass for jobbprosjekter, kan du registrere deg for en Google Workspace-konto. Bruk bedrifts-e-postadressen din for å registrere deg.

Med en Google Workspace Essentials-konto får du

• sikre og pålitelige videokonferanser
  • delt diskplass der teamene kan lagre alt innholdet sitt
  • samarbeidsapper som Dokumenter, Regneark og Presentasjoner
  • verktøy for sikkerhet, personvern og overholdelse av regler
  • Det kreves ingen domenebekreftelse eller hjelp fra IT-avdelingen.

Finn ut mer om apper, verktøy og priser for G Suite Essentials.

Sjekk om Google Disk-lagringen din er oppdatert

Når du har kjøpt lagring på Google Disk, gjelder følgende:

Bytt til et abonnement med mindre lagringsplass

Hvis du ikke bruker all plassen du har nå, eller hvis du vil betale mindre for Google-lagringsplass, kan du nedgradere eller si opp lagringsabonnementet ditt.
Change Google One membership with Pixel Pass
Pixel Pass subscribers can change Google One membership plans at one.google.com. If you want less than 200 GB of Google storage, cancel your Pixel Pass subscription and sign up for a separate Google One membership. Learn how to Cancel your Pixel Pass plan.