Kjøp mer lagringsplass på Google

Google-kontoen din leveres med 15 GB lagringsplass i nettskyen som du kan bruke i Google Disk, Gmail og Google Foto. Du kan kjøpe mer lagringsplass i Google Disk – eller oppgradere til Google One for å få ekstra fordeler.
Merk: Hvis du har en jobb- eller skolekonto, kan du ikke kjøpe mer lagringsplass til deg selv. Hvis du trenger mer lagringsplass, kan du kontakte personen som ga deg kontoen.

Lagringsabonnementer

• Du kan når som helst endre lagringsabonnementet ditt til enten månedlig eller årlig betaling.
  • Google One-abonnementer utløper ikke – de fornyes automatisk med mindre du endrer innstillingene.
  • Når du bytter til en annen betalingsplan, kan det ta opptil 24 timer før disse endringene trer i kraft.
  • Du kan bli belastet for lokale avgifter eller gebyrer i tillegg til prisen som står oppført. Google belaster deg ikke med ekstra gebyrer.
  • Kjøp av Google-lagring er bare tilgjengelig i enkelte land. Se hvilke land du kan kjøpe lagring i.
Du kan få ekstra lagringsplass for Google-produktene dine

Hvis du allerede betaler for et Disk-abonnement, får du automatisk en kostnadsfri oppgradering til Google One. Finn ut mer om hvordan lagringsplassen du har nå, fungerer med Google One.

Hvis du ikke har noe Disk-abonnement, kan du bli Google One-abonnent for å få mer lagringsplass, hjelp fra eksperter og andre medlemsfordeler.

Oppgrader Google-lagringen din

Viktig: Sørg for at betalingsmåten din er oppdatert før du oppgraderer lagringen. Finn ut hvordan du oppdaterer betalingsopplysningene dine.

Kjøp mer lagringsplass med Google One

Når du har oppgradert, erstatter Google One-abonnementet det nåværende lagringsabonnementet ditt for Disk. Google One-abonnenter får enda mer lagringsplass samt eksklusive fordeler. De kan også dele abonnementet med familiemedlemmer. Hvis du vil ha mer lagringsplass som Google One-abonnent, kan du gjøre dette:
  1. Sørg for at du er logget på Google-kontoen din.
  2. Gå til one.google.com på en datamaskin.
  3. Klikk på Oppgrader til venstre.
  4. Velg den nye lagringsgrensen.
  5. Sjekk prisene og betalingsdatoen for det nye abonnementet. Klikk på Neste.
  6. Klikk på Abonner for å bekrefte Google One-abonnementet.

Finn ut mer

Om Google One-abonnementer som tilbys av andre selskaper

Viktig: Hvis Google One-abonnementet ditt tilbys via et annet selskap, må du kontakte det selskapet direkte for å oppgradere, nedgradere eller si opp abonnementet.

Administrer Google One-abonnementer som tilbys av andre selskaper

Bytt til et annet Google One-abonnement som bare er tilgjengelig via Google One-nettstedet og -appen

Hvordan kan jeg bytte til et Google One-abonnement som bare er tilgjengelig via Google One-nettstedet eller -appen?

Hvis du har kjøpt abonnementet du har nå, fra et annet selskap, og du heller vil ha et abonnement som bare kan kjøpes via Google One-nettstedet eller -appen, må du gjøre følgende:
  • Si opp Google One-abonnementet ved å kontakte selskapet som solgte deg abonnementet.
  • Opprett et Google One-abonnement som er tilgjengelig via Google One-nettstedet og -appen.
Hvis du mister lagringsplassen din når du sier opp abonnementet, må du opprette et nytt abonnement med det samme for å unngå avbrudd i Google-tjenestene. Finn ut mer om hva som skjer hvis du overskrider lagringsgrensen.
Løs betalingsproblemer
Du kan løse betalingsproblemer ved å kontakte selskapet som tilbyr abonnementet. Sjekk at betalingsmåten ikke er utløpt, og at opplysningene stemmer. I Google One-innstillingene finner du en link du kan bruke for å kontakte selskapet.
Merk at du ikke kan oppdatere betalingsmåten din på Google One-nettstedet eller i Google One-appen.

Hvorfor har det oppstått problemer med betalingen min?

Dette kan skje hvis betalingsmåten er utløpt eller opplysningene er feil eller utdatert. Du kan løse betalingsproblemer ved å kontakte selskapet som tilbyr Google One-abonnementet.

Hva skjer hvis det oppstår problemer med betalingen min?

Hvis det oppstår et betalingsproblem, har du fortsatt tilgang til Google One-fordelene i en begrenset periode. Hvis du ikke løser problemet umiddelbart, avsluttes Google One-abonnementet ditt, og lagringsgrensen din reduseres til 15 GB. Hvis du overskrider dette, kan det føre til avbrudd i Gmail, Google Foto, Disk og andre Google-tjenester. Finn ut mer om hva som skjer hvis du overskrider lagringsgrensen.

Oppdater Google One-abonnementet ditt via Pixel Pass

Viktig: For å benytte deg av Pixel Pass-pakken må du velge et Google One-abonnement med 200 GB eller mer. Hvis du vil ha mindre enn 200 GB lagringsplass, må du si opp Pixel Pass-abonnementet ditt og opprette et eget Google One-abonnement. Finn ut hvordan du sier opp Pixel Pass-abonnementet ditt.

Bytt abonnement

Hvis du har et Google One-abonnement med 200 GB via Pixel Pass, kan du endre abonnementet ditt for å få mer lagringsplass, via Google One-nettstedet. Månedsprisen endres basert på abonnementet du velger, og du ser den nye prisen i kassen.
  1. Gå til one.google.com på en datamaskin.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Klikk på Innstillinger Innstillinger og så Bytt abonnement.
  4. Velg et oppgradert abonnement.

Hvis du har kjøpt Pixel Pass-abonnementet ditt via Google Store, kan du også oppdatere Google One-abonnementet ditt i Google Store.

Styrk samarbeidet og kommunikasjonen ved hjelp av Google Workspace Essentials

Hvis bedriften din vil ha bedre samarbeidsmuligheter og mer lagringsplass for jobbprosjekter, kan du registrere deg for en Google Workspace-konto. Bruk bedrifts-e-postadressen din for å registrere deg.

Med en Google Workspace Essentials-konto får du

• sikre og pålitelige videokonferanser
  • delt diskplass der teamene kan lagre alt innholdet sitt
  • samarbeidsapper som Dokumenter, Regneark og Presentasjoner
  • verktøy for sikkerhet, personvern og overholdelse av regler
  • Det kreves ingen domenebekreftelse eller hjelp fra IT-avdelingen.

Finn ut mer om apper, verktøy og priser for G Suite Essentials.

Sjekk om Google Disk-lagringen din er oppdatert

Når du har kjøpt lagring på Google Disk, gjelder følgende:

Bytt til et abonnement med mindre lagringsplass

Hvis du ikke bruker all plassen du har nå, eller hvis du vil betale mindre for Google-lagringsplass, kan du nedgradere eller si opp lagringsabonnementet ditt.
Bytt Google One-abonnement med Pixel Pass
Pixel Pass-abonnenter kan bytte Google One-abonnement på one.google.com. Hvis du vil ha mindre enn 200 GB lagringsplass på Google, kan du si opp Pixel Pass-abonnementet og opprette et eget Google One-abonnement. Finn ut hvordan du sier opp Pixel Pass-abonnementet ditt.