Køb mere Google-lagerplads

Din Google-konto har som standard 15 GB gratis lagerplads, som du kan bruge i Google Drev, Gmail og Google Fotos. Du kan købe mere lagerplads i Google Drev eller opgradere til Google One for at få ekstra fordele.

Lagerabonnementer

• Du kan til enhver tid ændre dit lagerabonnement til enten et månedligt eller årligt gebyr.
  • Et Google One-abonnement udløber ikke – det fornys automatisk, medmindre du ændrer dine indstillinger.
  • Når du skifter til en anden betalingsplan, kan det tage op til 24 timer, før disse ændringer træder i kraft.
  • Priserne pålægges muligvis lokale afgifter og gebyrer. Google opkræver ikke ekstra gebyrer.
  • Det er kun muligt at købe Google-lagerplads i visse lande. Find lande, hvor du kan købe lagerplads.

Du kan få ekstra lagerplads til dine Google-produkter.

Hvis du allerede betaler for et Drev-abonnement, opgraderes du automatisk til Google One helt gratis. Se, hvordan din eksisterende lagerplads fungerer sammen med Google One.

Hvis du ikke har et Drev-abonnement, kan du tilmelde dig Google One for at få mere lagerplads, eksperthjælp og ekstra medlemsfordele.

Opgrader din Google-lagerplads

Bemærk! Før du opgraderer din lagerplads, skal du sørge for, at din betalingsmetode er opdateret. Få flere oplysninger om, hvordan du opdaterer dine betalingsoplysninger.

Køb mere lagerplads med Google One

Når du har opgraderet, erstatter et Google One-medlemskab dit nuværende Drev-lagerabonnement. Google One-medlemmer får endnu mere lagerplads samt eksklusive fordele og deling af familieabonnementet. Hvis du som Google One-medlem vil have mere lagerplads:

1. Sørg for, at du er logget ind på din Google-konto.
  2. Gå til Google One-websitet på din computer.
  3. Vælg et andet lagerabonnement.

Når du har opgraderet, erstatter et Google One-medlemskab dit nuværende Drev-lagerabonnement.

Få flere oplysninger

Brug Google Workspace Essentials til at øge produktiviteten og holde kontakten

Hvis din virksomhed ønsker bedre samarbejde og mere lagerplads til arbejdsprojekter, kan du oprette en Google Workspace Essentials-konto. Brug din virksomhedsmailadresse, når du tilmelder dig.

En Google Workspace Essentials-konto giver:

• Sikre, pålidelige videokonferencer
  • Fællesdrev, hvor teams kan gemme alt deres indhold
  • Samarbejdsapps som f.eks. Docs, Sheets og Slides
  • Værktøjer til sikkerhed, privatliv og overholdelse
  • Der kræves ingen domænebekræftelse eller involvering af it-personale

Få flere oplysninger om priser samt apps og værktøjer i G Suite Essentials.

Tjek, om din Google Drev-lagerplads er opdateret

Når du har købt lagerplads i Google Drev:

Skift til et abonnement med mindre lagerplads

Hvis du ikke bruger al den plads, du har i øjeblikket, eller du vil betale mindre for Google-lagerplads, kan du nedgradere eller annullere dit lagerabonnement.