Køb mere Google-lagerplads

Du får 15 GB lagerplads i skyen uden beregning med din Google-konto. Lagerpladsen deles mellem:
  • Google Drev
  • Gmail
  • Google Fotos

Få mere lagerplads i skyen med:

Bemærk! Hvis du har en arbejds- eller skolekonto, kan du ikke selv købe mere lagerplads. Hvis du har brug for mere lagerplads, skal du kontakte den person, der har givet dig kontoen.

Abonnement på lagerplads

• Du kan til enhver tid ændre dit lagerabonnement til enten et månedligt eller årligt gebyr.
  • Et Google One-abonnement udløber ikke – det fornys automatisk, medmindre du ændrer dine indstillinger.
  • Når du skifter til en anden betalingsplan, kan det tage op til 24 timer, før disse ændringer træder i kraft.
  • Ud over den angivne pris kan du blive opkrævet lokale afgifter eller gebyrer. Disse satser kan ændres af lokale enheder uden varsel fra Google. Google opkræver ikke ekstra gebyrer ud over den angivne pris. Hvis du bor i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Marokko, skal du betale moms på køb i Google Play. Du kan anmode om en momsfaktura eller -kvittering for disse køb.
  • Det er kun muligt at købe Google-lagerplads i visse lande. Find lande, hvor du kan købe lagerplads.
Du kan få ekstra lagerplads til dine Google-produkter.

Hvis du allerede betaler for et Drev-abonnement, opgraderes du automatisk til Google One uden beregning. Se, hvordan din eksisterende lagerplads fungerer sammen med Google One.

Hvis du ikke har et Drev-abonnement, kan du tilmelde dig Google One for at få mere lagerplads, eksperthjælp og ekstra medlemsfordele.

Opgrader din Google-lagerplads

Tip: Før du opgraderer din lagerplads, skal du sørge for, at din betalingsmetode er opdateret. Få flere oplysninger om, hvordan du opdaterer dine betalingsoplysninger.
Når du har opgraderet, erstatter et Google One-medlemskab dit nuværende Drev-lagerabonnement. Google One-medlemmer får endnu mere lagerplads samt eksklusive fordele og deling af familieabonnementet. Følg de nedenstående vejledning for at få mere lagerplads som Google One-medlem.

Køb lagerplads via Google One-appen

Buy more storage
  1. Sørg for, at du er logget ind på din Google-konto, på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Download Google One-appen i Play Butik.
  3. Tryk på Opgrader nederst i Google One-appen.
  4. Vælg din nye grænse for lagerplads.
  5. Gennemgå det nye abonnements pris og betalingsdato, og tryk derefter på Fortsæt.
  6. Bekræft dit Google One-abonnement ved at vælge din betalingsmetode og trykke på Abonner.

Du kan også bruge Google One på din computer, hvis du går til one.google.com.

Køb lagerplads via Google Drev-appen

1. Åbn Google Drev-appen Drev på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og så Indstillinger.
  3. Tryk på Opgrader lagerplads.
  4. Rul ned, og vælg et andet lagerabonnement.
    • Tryk på Flere valgmuligheder for at finde andre abonnementer.
  5. Vælg din betalingstype, og tryk på Abonner.

Få flere oplysninger

Om Google One-abonnementer via en anden virksomhed

Vigtigt! Hvis dit Google One-abonnement tilbydes af en anden virksomhed, skal du kontakte den pågældende virksomhed direkte for at opgradere, nedgradere eller opsige dit abonnement.

Administrer et Google One-abonnement via en anden virksomhed

Skift til et Google One-abonnement på Google One-websitet og i Google One-appen

Hvis du har købt dit nuværende abonnement via en anden virksomhed, og du i stedet foretrækker et abonnement, som kun kan købes på Google One-websitet eller i Google One-appen, skal du:

1. Opsige dit nuværende Google One-abonnement ved at kontakte den virksomhed, hvor du har købt abonnementet.
  2. Oprette et Google One-abonnement, som er tilgængeligt på Google One-websitet og i Google One-appen.
Hvis du mister lagerplads ved at opsige, skal du oprette et nyt abonnement med det samme for at undgå afbrydelser i Google-tjenester. Få flere oplysninger om, hvad der sker, når du overskrider din grænse for lagerplads.
Løs problemer med betaling
For at løse problemer med betaling skal du kontakte virksomheden, hvor du har købt abonnementet, og sørge for, at din betalingsmetode ikke er udløbet, og at oplysningerne er korrekte. Du kan finde et link til at kontakte virksomheden i indstillingerne for Google One.
Vær opmærksom på, at du ikke kan opdatere din betalingsmetode på Google One-websitet eller i Google One-appen.

Problemer med betaling

Dette kan ske, hvis din betalingsmetode er udløbet, eller hvis oplysningerne er forkerte eller forældede. Kontakt den virksomhed, hvor du har købt Google One-abonnementet, for at løse problemer med betaling.

Adgang til fordele

Hvis der opstår et problem med betalingen, har du fortsat adgang til dine Google One-fordele i en begrænset periode. Hvis du ikke løser problemet med det samme, ophører dit Google One-abonnement, og din grænse for lagerplads reduceres til 15 GB. Hvis du overskrider denne grænse, vil du opleve afbrydelser i Gmail, Google Fotos, Drev og andre Google-tjenester. Få flere oplysninger om, hvad der sker, når du overskrider din grænse for lagerplads.

Opdater dit Google One-medlemskab via Pixel Pass

Skift abonnement

Hvis du har et Google One-abonnement på 200 GB via Pixel Pass, kan du ændre dit abonnement på Google One-websitet, så du får mere lagerplads. Din månedlige pris ændrer sig afhængigt af det abonnement, du vælger, og du kan se den nye pris ved betaling.
  1. Gå til one.google.com på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Tryk på menuen Menu og derefter Indstillinger Indstillinger og derefter Skift abonnement øverst til venstre.
  4. Vælg et opgraderet abonnement.

Hvis du har købt dit Pixel Pass-abonnement via Google Store, kan du også opdatere dit Google One-abonnement i Google Store.

Løs problemer i forbindelse med køb af lagerplads
Hvis du havde et Google Drev-lagerabonnement, der udløb, kan du forny dit abonnement i Google Play Butik.

Få flere oplysninger om priser for Google One

Google One-medlemmer får endnu mere lagerplads, eksklusive fordele, deling af familieabonnementet og meget mere. Få flere oplysninger om, hvor meget Google One koster, hvor du bor.

Brug Google Workspace Essentials til at øge produktiviteten og holde kontakten

Hvis din virksomhed ønsker bedre samarbejde og mere lagerplads til arbejdsprojekter, kan du oprette en Google Workspace Essentials-konto. Brug din virksomhedsmailadresse, når du tilmelder dig.

En Google Workspace Essentials-konto giver:

• Sikre, pålidelige videokonferencer
  • Fællesdrev, hvor teams kan gemme alt deres indhold
  • Samarbejdsapps som f.eks. Docs, Sheets og Slides
  • Værktøjer til sikkerhed, privatliv og overholdelse
  • Der kræves ingen domænebekræftelse eller involvering af it-personale

Få flere oplysninger om priser samt apps og værktøjer i G Suite Essentials.

Brug Google One med Workspace Individual

Du får 1 TB lagerplads med dit Google Workspace Individual-abonnement. Hvis du har brug for mere lagerplads, kan du købe det via Google One. Få flere oplysninger om Workspace Individual.

Hvis du er Google One-medlem:
  • Lagerpladsen i dit Google One-abonnement lægges til din lagerplads fra Workspace Individual.
  • Der er ingen ændring af dit Google One-abonnement eller delingen af dit familieabonnement og medlemskab.
  • Du forbliver tilmeldt, medmindre du vælger at opsige abonnementet.

Lagerpladsen øges ikke efter opgraderingen

Det kan tage op til 24 timer, før din nye lagerplads bliver tilgængelig, efter du har købt et nyt lagerabonnement.

Hvis din lagerplads stadig er forkert efter 24 timer, skal du logge ind på din Google-konto for at se, om betalingen er gennemført

Hvis din betaling er gennemført, og der er gået 24 timer, siden du opgraderede, og din lagerplads stadig er forkert, kan du prøve disse fejlfindingstrin.

Hvis der foretages en debitering på dit betalingskort, men du ikke kan se betalingen på din Google-konto, skal du tjekke, om du er logget ind på flere Google-konti. Hvis det er tilfældet, kan det være, at Google One er blevet købt med en anden konto. Du kan annullere købet på den pågældende konto og købe Google One igen via den ønskede konto. Få flere oplysninger om, hvordan du annullerer køb i Google One.

Skift til et abonnement med mindre lagerplads

Hvis du ikke bruger al den plads, du har i øjeblikket, eller du vil betale mindre for Google-lagerplads, kan du nedgradere eller opsige dit abonnement på lagerplads.

Skift Google One-medlemskab med Pixel Pass
Pixel Pass-abonnenter kan ændre deres Google One-medlemskaber på one.google.com. Hvis du vil have mindre end 200 GB Google-lagerplads, skal du opsige dit Pixel Pass-abonnement og tilmelde dig et separat Google One-medlemskab. Få flere oplysninger om, hvordan du opsiger dit Pixel Pass-abonnement.