Slet og gendan filer i Google Drev

Hvis du vil slette dine Google Drev-filer, skal du flytte dem til papirkurven. Filer i papirkurven slettes automatisk efter 30 dage. Du kan gendanne filer fra din papirkurv, inden de 30 dage er gået.Du kan også tømme papirkurven ved at slette filerne permanent. Hvis du sletter, gendanner eller permanent sletter flere filer eller mapper på én gang, kan det tage lidt tid, før du bemærker ændringerne.

Flyt en fil til papirkurven

Hvis du vil fjerne en fil fra Drev, kan du flytte den til papirkurven. Filen bliver i papirkurven i 30 dage, før den automatisk slettes.

Hvis du er ejer af filen, kan andre se den, indtil du sletter filen permanent. Hvis du ikke er ejeren, kan andre se filen, selvom du har tømt papirkurven.

1. Åbn appen Google Drev på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Filer Filer nederst til højre.
  3. Ved siden af den fil, du vil slette, skal du trykke på Mere Mere og så Fjern.

Tøm papirkurven

Du kan slette en enkelt fil permanent eller tømme hele papirkurven. Når du har slettet en fil, vil andre, du har delt filen med, ikke længere have adgang til den. Hvis du vil have, at andre stadig skal kunne se filen, kan du give ejerskabet til en anden.

1. Øverst til venstre skal du trykke på Menu Menu og så Papirkurv.
  2. Ud for den fil, du vil slette, skal du trykke på Mere Mere og så Slet for evigt.

Tøm hele papirkurven

Hvis du vil tømme hele papirkurven, skal du gå til drive.google.com på en computer.

Gendan en fil fra papirkurven

Hvis du har flyttet en fil til papirkurven, men beslutter, at du stadig vil have den, kan du flytte den tilbage til Drev igen.

1. Øverst til venstre skal du trykke på Menu Menu og så Papirkurv.
  2. Ud for den fil, du vil gemme, skal du trykke på Mere Mere og så Gendan.

Bemærk! Hvis du ikke er ejer af filen, skal du kontakte ejeren for at få vedkommende til at gendanne den.

Hvis du ikke kan gendanne din slettede fil

Hvis du sletter en fil og har brug for at få den tilbage, skal du kontakte en Drev-specialist. Ring eller chat med os for at få hjælp til at finde din fil.

Du har slettet noget og vil have det tilbage

Hvis du for nylig har slettet noget fra Google Drev eller via Google Drev-computerprogrammet, kan du muligvis selv gendanne det.

Gendan fra din papirkurv

1. Åbn Google Drev-appen.
  2. Ud for den fil, du vil gendanne, skal du trykke på menuen Mere
  3. Tryk på Gendan.
Der er noget, du ikke kan finde, og du tror ikke, du har slettet det

Prøv denne vejledning

Tjek aktivitetspanelet

1. Åbn Google Drev-appen
  2. Tryk på Filer nederst til højre.
  3. Tryk på Mit drev øverst til venstre.
  4. Rul ned, og kig efter din fil.

Prøv avanceret søgning

1. Åbn Google Drev-appen.
  2. Brug de avancerede søgemuligheder for at finde din fil, f.eks. "type:spreadsheets".

Hvis disse ikke hjælper, kan du overveje følgende:

Hvis du oprettede filen

Hvis du oprettede en fil i Drev og ikke kan finde den, kan den være forældreløs. En forældreløs fil har muligvis mistet alle sine overordnede mapper. Filen eksisterer stadig, men er sværere at finde.

Sådan mister filer deres mapper

• Du opretter en fil i en anden brugers mappe, og vedkommende sletter denne mappe. Filen slettes ikke. Den flyttes automatisk til Mit drev.
    Vigtigt! Det er kun dig, der kan slette de filer, du ejer.
  • Du deler en mappe med en anden bruger, og vedkommende fjerner din fil fra mappen. Filen slettes ikke, men flyttes automatisk til Mit drev.

Find dine forældreløse filer

1. Skriv følgende i søgefeltet i Drev: is:unorganized owner:me
  2. Når du finder filen, kan du flytte den til en mappe i Mit drev, så den er nemmere at finde næste gang.

Søg nu

Hvis en anden har oprettet filen

Når en person opretter en fil, kan vedkommende slette, omdøbe og gendanne den. Kontakt den person, der har oprettet filen, og bed vedkommende om at gendanne den eller dele den med dig igen.

Hvis den var i en mappe, en anden person har oprettet

Hvis nogen har slettet mappen, kan du ikke længere finde mappen i Drev.

Find filer, du har oprettet, som er i slettede mapper

Find alle filer, der er i slettede mapper

Træk filen til en mappe på "Mit drev" for at gøre det nemmere at finde den igen.

Mere om, hvordan du finder filer

Har du prøvet avanceret søgning?

Du kan justere din søgning på Drev ved at åbne Drev på en computer og bruge søgeudtryk med en af de følgende valgmuligheder:

Søg efter Eksempel
Nøjagtigt udtryk

"Sæt det nøjagtige udtryk i citationstegn"

Den ene eller den anden

tacos OR nachos

Udelad et ord

Vand, men ikke søer:

vand -søer

Filejer

Filer ejet af din far:

owner:far@gmail.com

Filer delt af andre

Filer, din mor har delt med dig:

from:mor@gmail.com

Filer delt af dig

Filer, du har delt med din mor:

to:mor@gmail.com

Stjernemarkerede elementer

is:starred

Slettede elementer

is:trashed

Filtype

Filtypen er regneark:

type:spreadsheet

Tidsramme

Før eller efter den 18. januar 2015.

before:2015-01-18

after:2015-01-18

Titel

title:"Skriv titlen her"

App

Filer, der er åbnet i Google Drev:

app:"Drev"

Hvilke filer kan gendannes?

Vi kan hjælpe dig med at gendanne nyligt slettede filer i en begrænset periode, hvis du bruger Google Drev med en almindelig forbrugerkonto (ikke en konto via arbejde, skole eller en anden gruppe), OG hvis et af følgende udsagn er sandt:

• Du har oprettet filen.
  • Du har uploadet filen til Google Drev.
  • Du har accepteret at overtage ejerskab af filen fra en anden bruger.

Hvis du bruger en konto gennem dit arbejde, din skole eller en anden gruppe, skal du kontakte din administrator for at få hjælp.

Hvis din Google-konto er blevet slettet, kan du muligvis ikke gendanne dine filer.

Hvis du mener, at en anden har tilgået dit Google-drev uden din tilladelse, anbefaler vi, at du træffer foranstaltninger for at gøre din konto mere sikker.

Brug søgechips

Du kan indsnævre listen over filer i Drev ved at bruge søgechips:

1. Åbn appen Google Drev på din Android-enhed.
  2. Tryk på Søg i Drev foroven.
  3. Tryk for at vælge en søgechip. Du kan vælge følgende:
    • Type
    • Mapper
    • Ændret: I dag, I går, Seneste 7 dage
  4. Når du har trykket på chippen, kan du indsnævre dine resultater yderligere: Skriv i søgefeltet.
  5. Tryk på Søg.

Disse chips vises under søgefeltet. De søger i alle filer, mapper og undermapper. Tryk på til højre for chippen for at fjerne en søgechip.

Når du indtaster din søgning, kan du se forslag til relevante chips, som du kan vælge for at mindske behovet for at indtaste lang tekst.

Hvis du har brug for at gendanne mails fra Gmail

Se, hvordan du gendanner mails fra Gmail.

Kontakt os

Hvis du vil anmode om gendannelse af filer, skal du bruge en computer.

Log ind på din Google-konto for at kontakte os.

Drev-support er ikke tilgængelig på alle sprog. Hvis du taler engelsk, kan du ændre dit sprog og kontakte en Drev-specialist.

1. Gå til Hjælp til Google Drev på din computer.
  2. Klik på dit sprog nederst på siden.
  3. Vælg "English".
  4. Øverst til venstre skal du klikke på Menu og så Kontakt os.
  5. Vælg dit problem, og hvordan du vil kontakte os.

Bemærk! Når du er færdig, kan du ændre dit sprog tilbage til dit foretrukne sprog.