Systemkrav og nettlesere

De nyeste versjonene av Google Disk, Dokumenter, Regneark, Presentasjoner og Skjemaer er kompatible med operativsystemene og nettleserne nedenfor.

Finn ut mer om kompatible nettlesere

Viktig: Sørg for at du slår på informasjonskapsler og JavaScript i nettleseren din.

Du kan bruke Google Disk, Dokumenter, Regneark, Presentasjoner og Skjemaer med de to nyeste versjonene av disse nettleserne:

Andre nettlesere kan fungere, men det er ikke sikkert at du kan bruke alle funksjonene.

Finn ut mer om Disk for datamaskiner

Du kan installere og bruke Disk for datamaskiner på disse operativsystemene:

Finn ut hvilke filsystemer som støttes av Disk for datamaskiner

Viktig: For å redigere i Microsoft Office i sanntid, bruk Office 2010 eller nyere.

Disk for datamaskiner-innholdsbufferen støtter disse tilkoblede filsystemene:

• Apple File System (APFS) for macOS
  • Hierarkisk filsystem pluss (HFS+) for macOS
  • Nytt teknologifilsystem (NTFS) for Windows

Disk for datamaskiner støtter ikke nettverksvolumer, for eksempel:

• Blokkering av tjenermeldinger (SMB)
  • Nettverksfilsystem (NFS)

Disk for datamaskiner oppretter en virtuell Disk-stasjon som åpnes som et filsystem for filtildelingstabeller (FAT).

Tips: Det finnes en grense for filstørrelse for FAT. Den største mulige filstørrelsen per fil for en FAT32-stasjon er 4 GB.

Disk for datamaskiner støtter ikke:

• Windows-systemer (32 biter)
  • ARM-baserte Windows-enheter
  • operativsystemer i betaversjon