Systeemvereisten en browsers

Voor Android-apparaten biedt Google updates voor de huidige en vorige 2 versies. Als bijvoorbeeld Android 11.0 de nieuwste versie is, biedt Google ook updates voor Android 10.0 en Android 9.0.

Checken welke versie van Android je hebt

1. Tik op je Android-telefoon of -tablet op Instellingen Instellingen-app en dan Systeem en dan Over de telefoon of Over tablet.
  2. Kijk onder Android-versie welke versie je hebt.

De Google Drive-, Documenten-, Spreadsheets- of Presentaties-app downloaden

Belangrijk: Zorg dat alle apps zijn geüpdatet naar de nieuwste versie.