Järjestelmävaatimukset ja selaimet

Google Driven, Docsin, Sheetsin, Slidesin ja Formsin uusimmat versiot ovat yhteensopivia seuraavien käyttöjärjestelmien ja selainten kanssa.

Yhteensopivat selaimet

Tärkeää: Varmista, että evästeet ja JavaScript ovat päällä selaimessa.

Google Drivea, Docsia, Sheetsiä, Slidesia ja Formsia voi käyttää näiden selainten kahdella viimeisimmällä versiolla:

Muutkin selaimet saattavat toimia, mutta niillä et välttämättä voi käyttää kaikkia ominaisuuksia.

Drive-työpöytäsovellus

Voit asentaa Drive-työpöytäsovelluksen ja käyttää sitä näillä käyttöjärjestelmillä:

Drive-työpöytäsovelluksen tukemat tiedostojärjestelmät

Tärkeää: Jos haluat tehdä muutoksia Microsoft Officessa reaaliajassa, käytä Office 2010 ‑versiota tai uudempaa.

Drive-työpöytäsovelluksen sisällön välimuisti tukee seuraavia yhdistettyjä tiedostojärjestelmiä:

• macOS: Apple File System (APFS)
  • macOS: Hierarchical File System plus (HFS+)
  • Windows: New Technology File System (NTFS)

Drive-työpöytäsovellus ei tue verkkoasemia, kuten

• Server Message Blockia (SMB)
  • verkkolevyjärjestelmää (NFS).

Drive-työpöytäsovellus luo virtuaalisen Driven, joka avautuu FAT-tiedostojärjestelmänä.

Vinkki: Tiedostojen koko on rajoitettu FAT-tiedostojärjestelmässä. FAT32-aseman suurin mahdollinen tiedostokoko on 4 Gt.

Drive-työpöytäsovellus ei tue

• 32-bittisiä Windows-järjestelmiä
  • Windows ARM ‐pohjaisia laitteita
  • betavaiheessa olevia käyttöjärjestelmiä.