Järjestelmävaatimukset ja selaimet

Google Driven, Docsin, Sheetsin, Slidesin ja Formsin uusimmat versiot ovat yhteensopivia seuraavien käyttöjärjestelmien ja selainten kanssa.

Selaimet

Google Drive, Docs, Sheets, Slides ja Forms toimivat seuraavien selainten kahden viimeisimmän version kanssa (ellei toisin mainita). Varmista, että evästeet ja JavaScript ovat päällä selaimessa.

Muutkin selaimet saattavat toimia, mutta niillä et välttämättä voi käyttää kaikkia ominaisuuksia.

Drive-työpöytäsovellus

Drive-työpöytäsovelluksen voi asentaa seuraaville käyttöjärjestelmille:

Drive-työpöytäsovelluksen tukemat tiedostojärjestelmät
Drive-työpöytäsovelluksen sisällön välimuisti tukee seuraavia yhdistettyjä tiedostojärjestelmiä:
  • APFS (macOS)
  • HFS+ (macOS)
  • NTFS (Windows)
Drive-työpöytäsovellus ei tue verkkoasemia, kuten
  • SMB-protokollaa
  • NFS:ää.
Drive-työpöytäsovellus luo virtuaalisen Driven, joka avautuu FAT-tiedostojärjestelmänä.
Vinkki: FAT:ssä on tiedoston kokoa koskevia rajoituksia. FAT32-aseman suurin mahdollinen tiedostokoko on 4 Gt.

Tärkeää:

• Jos haluat tehdä muutoksia Microsoft Officessa reaaliajassa, käytä Office 2010 ‑versiota tai uudempaa.
  • Drive-työpöytäsovellus ei tue
    • 32-bittisiä Windows-järjestelmiä
    • Windows ARM ‐pohjaisia laitteita
    • betavaiheessa olevia käyttöjärjestelmiä.