Systemkrav og browsere

De nyeste versioner af Google Drev, Docs, Sheets, Slides og Analyse er kompatible med følgende operativsystemer og browsere.

Få flere oplysninger om kompatible browsere

Vigtigt! Sørg for at aktivere cookies og JavaScript i din browser.

Du kan bruge Google Drev, Docs, Sheets, Slides og Analyse med de to nyeste versioner af disse browsere:

Andre browsere fungerer muligvis også, men det er ikke sikkert, at du kan bruge alle funktionerne.

Få flere oplysninger om Drev til computer

Du kan installere og bruge Drev til computer i følgende operativsystemer:

Se, hvilke filsystemer der understøttes af Drev til computer

Vigtigt! Hvis du vil redigere Microsoft Office i realtid, skal du bruge Office 2010 eller nyere.

Indholdscachen i Drev til computer understøtter følgende tilknyttede filsystemer:

• Apple File System (APFS) til macOS
  • Hierarchical File System plus (HFS+) til macOS
  • New Technology File System (NTFS) til Windows

Drev til computer understøtter ikke netværksvolumener som f.eks.:

• Servermeddelelsesblok (SMB, Server Message Block)
  • Network File System (NFS)

Drev til computer opretter et virtuelt drev, der åbnes som et FAT-filsystem (File Allocation Table).

Tip! Der er en grænse på filstørrelsen for FAT. Den største mulige fil på et FAT32-drev er 4 GB.

Drev til computer understøtter ikke:

• 32-bit Windows-systemer
  • Windows ARM-baserede enheder
  • Operativsystemer i beta

Relaterede ressourcer