Systemkrav og browsere

Hvis du bruger en Android-enhed, leverer Google opdateringer til den nyeste version og 2 tidligere versioner. Hvis Android 11.0 f.eks. er den nyeste version, leverer Google også opdateringer til Android 10.0 og Android 9.0.

Find ud af, hvilken version af Android du har.

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du trykke på Indstillinger Appen Indstillinger og så System og så Om telefonen eller Om din tablet.
  2. Under "Android-version" kan du se, hvilken version du har.

Download appen Google Drev, Docs, Sheets eller Slides

Vigtigt! Sørg for, at alle apps er opdateret til den nyeste version.