Find filer, der er delt med dig i Drev

Du kan finde de filer, som andre har delt med dig i Google Drev. Du kan også slette dem fra Drev.

Det kan du se i "Delt med mig"

• Filer, der er delt med dig.
  • Mapper, der er delt med dig.
  • Filer, der er delt med et link, som du har åbnet.

Du kan se følgende (den seneste fil, der er blevet delt med dig vises først):

• Datoen, hvor filen blev delt med dig.
  • Ejeren af filen.
  • Dokumenttypen.

Føj genveje til Drev-filer, der er delt med dig

Hvis du vil organisere delte filer, skal du føje en genvej til dem. Du kan placere genvejen i "Mit drev" eller en Drev-mappe, der er delt med dig.

1. Gå til drive.google.com.
  2. Klik på Delt med mig i venstre side.
  3. Højreklik på den fil eller mappe, du vil oprette en genvej til.
  4. Klik på Organiser > Tilføj genvej .

Bemærk! Du kan ikke føje filer eller mapper til Mit drev fra visningen "Computere".

Fjern filer eller mapper, som andre har delt med dig

Hvis en anden har delt en fil eller mappe med dig, som du ikke længere vil se, kan du fjerne den.

1. Gå til drive.google.com.
  2. Klik på Delt med mig i venstre side.
  3. Højreklik på den fil, du vil fjerne.
  4. Klik på Fjern.

Bemærk! Du kan ikke fjerne filer, der er gemt på fællesdrev.

Når du har fjernet filer, som andre har delt med dig

• Hvis du åbner en fil, du har fjernet, vises den i "Delt med mig" igen.
  • Filer, som du har fjernet, vises muligvis i Drev-søgeresultater.
  • Hvis filen indeholder spam eller krænkende indhold, kan du rapportere den.