Spara webbinnehåll på Google Drive

Du kan spara bilder, video, ljud, PDF:er och andra filer som du hittar på webben i Chrome-tillägget för Google Drive.

Tänk på Google programpolicy och upphovsrätten när du sparar något från webben på din Google Drive.

Ladda ned Chrome-tillägget Spara på Google Drive

Du kan ladda ned tillägget Spara på Google Drive från Chrome Web Store.

Spara objekt eller webbsidor

1. Öppna Google Chrome på datorn.
  2. Öppna en webbsida med innehåll som du vill spara.
    • Spara en länk, bild HTML5-ljud eller video: Högerklicka på objektet och klicka på Spara [objekt] på Google Drive.
    • Spara webbsidan: I det övre högra hörnet klickar du på Google Drive Google Drive.

Avbryta en nedladdning

I uppladdningsfönstret klickar du på Avbryt.

Ändra hur du sparar webbinnehåll

Klicka på Spara på Google Drive Google Drive följt av Alternativ i det övre högra hörnet.