Lagre nettinnhold i Google Disk

Med Chrome-utvidelsen «Lagre i Google Disk» kan du lagre bilder, videoer, lyd, PDF-filer og andre filer du finner på nettet, i Google Disk.

Vær oppmerksom på Googles programretningslinjer samt lover om opphavsrett når du lagrer nettinnhold i Google Disk.

Last ned Chrome-utvidelsen «Save to Google Drive» (Lagre i Google Disk)

Du kan laste ned utvidelsen «Save to Google Drive» fra Chrome Nettmarked.

Lagre elementer eller nettsider

1. Åpne Google Chrome på datamaskinen din.
  2. Åpne en nettside med innhold du vil lagre.
    • Lagre linker, bilder eller HTML5-lyder eller -videoer: Høyreklikk på elementet du vil lagre, og klikk på Lagre [element] i Google Disk.
    • Lagre nettsiden: Klikk på Google Disk Google Disk øverst til høyre.

Avbryt en nedlasting

Klikk på Avbryt i nedlastingsvinduet.

Endre måten du lagrer nettinnhold på

Øverst til høyre høyreklikker du på Lagre i Google Disk Google Disk etterfulgt av Alternativer.