Verkkosisällön tallentaminen Google Driveen

Voit tallentaa verkosta löytämiäsi kuvia, videoita, äänitiedostoja, PDF-tiedostoja ja muita tiedostoja Google Driveen Tallenna Google Driveen ‑Chrome-laajennuksen avulla.

Huomioi Googlen ohjelmasäännöt ja tekijänoikeuslait, kun tallennat verkkosisältöä Google Driveen.

"Tallenna Google Driveen" ‑Chrome-laajennuksen lataaminen

Voit ladata "Tallenna Google Driveen" ‑laajennuksen Chrome Web Storesta.

Kohteiden tai verkkosivujen tallentaminen

1. Avaa Google Chrome tietokoneella.
  2. Avaa verkkosivu, jonka sisältöä haluat tallentaa.
    • Linkin, kuvan, HTML5-äänen tai videon tallentaminen: Klikkaa tallennettavaa kohdetta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tallenna [kohde] Google Driveen.
    • Verkkosivun tallentaminen: Klikkaa oikeasta yläkulmasta Google Drive Google Drive.

Latauksen peruuttaminen

Klikkaa latausikkunasta Peruuta.

Verkkosisällön tallennustavan muuttaminen

Klikkaa hiiren kakkospainikkeella oikeasta yläkulmasta Tallenna Google Driveen Google Drive ja sitten Asetukset.