Gem webindhold i Google Drev

Du kan gemme billeder, videoer, lyd, PDF-filer og andre filer, du finder på nettet, i Google Drev med Chrome-udvidelsen "Gem i Google".

Vær opmærksom på Googles programpolitikker og lovgivning om ophavsret, når du gemmer noget fra nettet i Google Drev.

Hent Chrome-udvidelsen "Gem i Google Drev"

Du kan downloade udvidelsen "Gem i Google Drev" fra Chrome Webshop.

Gem elementer eller websider

1. Åbn Google Chrome på din computer.
  2. Åbn en webside med indhold, du vil gemme.
    • Gem et link, et billede, HTML5-lyd eller video: Højreklik på elementet for at gemme det, og klik på Gem [element] i Google Drev.
    • Gem websiden: Klik på Google Drev Google Drev øverst til højre.

Annuller en download

Klik på Annuller i downloadvinduet.

Skift, hvordan du gemmer webindhold

Øverst til højre skal du højreklikke på Gem i Google Drev Google Drev og så Valgmuligheder.