Arbeta med Google-filer offline

Om du inte är ansluten till internet kan du visa och redigera filer, inklusive:

• Google Dokument
  • Google Kalkylark
  • Google Presentationer

Spara och öppna Google Dokument, Kalkylark och Presentationer offline

Innan du aktiverar offlineåtkomst

Öppna Google Dokument, Kalkylark och Presentationer offline

1. Öppna Chrome. Kontrollera att du är inloggad i Chrome.
  2. Öppna drive.google.com/drive/settings.
  3. Markera rutan bredvid Skapa, öppna och redigera dina senaste Google Dokument-, Kalkylark- och Presentationer-filer på den här enheten när du är offline.

Spara filer i Google Dokument, Kalkylark och Presentationer offline

1. Besök drive.google.com på datorn.
  2. Högerklicka på filen du vill spara i Google Dokument, Kalkylark eller Presentationer.
  3. Slå på Tillgänglig offline.

Om du vill spara flera filer offline trycker du på Skift eller Command (Mac)/Ctrl (Windows) medan du klickar på andra filer.

Förhandsgranska offlinefiler

1. Besök drive.google.com på datorn.
    • Du måste aktivera offlineåtkomst först.
  2. Klicka på Klar för offline Ready for offline uppe till höger.
  3. Klicka på Förhandsgranskning offline.

Läs mer om Drive Direktsynk och Säkerhetskopiera och synkronisera.