Bruk Google Disk-filer uten nett

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Hvis du ikke er koblet til et Wi-Fi- eller mobilnettverk, kan du likevel se og endre filer, inkludert:

• Google Dokumenter
  • Google Regneark
  • Google Presentasjoner

Lagre filer for bruk uten nett

1. Åpne appen for Google Disk.
  2. Trykk på Mer Mer ved siden av filen.
  3. For å lagre en forhåndsvisning av filen uten nett, slå på Tilgjengelig uten nett.

Tips: Hvis du vil redigere en Google Dokumenter-, Regneark- eller Presentasjoner-fil uten nett, bruker du appen for Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner. Finn ut hvordan du arbeider med Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner uten nett.

Finn filer du har lagret for bruk uten nett

1. Åpne Google Disk-, Dokumenter-, Regneark- eller Presentasjoner-appen.
  2. Trykk på menyen Meny og så Uten nett.