Google Drive-bestanden offline gebruiken

Wilt u geavanceerde Google Workspace-functies voor uw bedrijf?

Probeer Google Workspace vandaag nog.

Als je geen verbinding met wifi of een mobiel netwerk hebt, kun je toch bestanden bekijken en bewerken, waaronder bestanden in deze programma's:

• Google Documenten
  • Google Spreadsheets
  • Google Presentaties

Bestanden opslaan voor offline gebruik

1. Open de app Google Drive.
  2. Tik naast het gewenste bestand op Meer Meer.
  3. Als je offline een voorbeeld van het bestand wilt opslaan, schakel je Offline beschikbaar in.

Tip: Als je offline een bestand van Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties wilt bewerken, gebruik je de app Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties. Meer informatie over offline werken met Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties

Bestanden vinden die je voor offline toegang hebt opgeslagen

1. Open de app Google Drive, Documenten, Spreadsheets of Presentaties.
  2. Tik op Menu Menu en dan Offline.