Google Drive ‑tiedostojen käyttäminen offline-tilassa

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Jos et ole yhteydessä Wi-Fi- tai mobiiliverkkoon, voit silti katsoa ja muokata tiedostoja, mukaan lukien seuraavia:

• Google Docs
  • Google Sheets
  • Google Slides

Tiedostojen tallentaminen offline-käyttöä varten

1. Avaa Google Drive ‑sovellus.
  2. Valitse tiedoston vierestä Lisää Lisää.
  3. Jotta voit tallentaa tiedoston offline-esikatseluversion, ota käyttöön Käytettävissä offline-tilassa.

Vinkki: Voit muokata Google Docs-, Sheets- tai Slides-tiedostoa offline-tilassa Google Docs-, Sheets- tai Slides-sovelluksen avulla. Katso, miten voit muokata Google Docs-, Sheets- ja Slides-tiedostoja offline-tilassa.

Offline-käyttöä varten tallennettujen tiedostojen hakeminen

1. Avaa Google Drive-, Docs-, Sheets- tai Slides-sovellus.
  2. Napauta Valikko Valikko ja sitten Offline.