Google Drive ‑tiedostojen käyttäminen offline-tilassa

Jos et ole yhteydessä internetiin, voit silti katsoa ja muokata tiedostoja, mukaan lukien seuraavia:

• Google Docs
  • Google Sheets
  • Google Slides

Google Docsin, Sheetsin ja Slidesin tallentaminen ja avaaminen offline-tilassa

Ennen offline-tilan ottamista käyttöön

• Sinulla on oltava internetyhteys.
  • Sinun on käytettävä Google Chrome ‑selainta.
  • Älä käytä yksityistä selausta.
  • Asenna Google Docs Offline ‑Chrome-laajennus ja ota se käyttöön.
  • Varmista, että laitteellasi on riittävästi tilaa tiedostojen tallentamiseen.

Google Docsin, Sheetsin ja Slidesin tiedostojen avaaminen offline-tilassa

1. Avaa Chrome. Varmista, että olet kirjautunut Chromeen.
  2. Siirry osoitteeseen drive.google.com/drive/settings.
  3. Valitse valintaruutu Synkronoi Google Docsin, Sheetsin, Slidesin ja Drawingsin tiedostot tämän tietokoneen kanssa, jotta voit muokata niitä offline-tilassa ‑kohdan vierestä.

Google Docsin, Sheetsin ja Slidesin tiedostojen tallentaminen offline-käyttöä varten

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen drive.google.com.
  2. Klikkaa kakkospainikkeella Google Docs-, Sheets- tai Slides-tiedostoa, jonka haluat tallentaa offline-käyttöä varten.
  3. Ota käyttöön "Käytettävissä offline-tilassa".

Jos haluat tallentaa useita tiedostoja offline-tilassa, paina vaihto- tai Command (Mac) / Ctrl (Windows) ‑näppäintä, kun klikkaat muita tiedostoja.

Offline-tiedostojen esikatselu

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen drive.google.com.
    • Varmista, että otat offline-käytön käyttöön ensin.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Valmis offline-tilaan Ready for offline.
  3. Valitse Esikatselu offline-tilassa.

Lue lisää Drive File Streamista ja Backup and Syncistä.