Brug Google Drev-filer offline

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Hvis du ikke har forbindelse til et Wi-Fi- eller mobilnetværk, kan du stadig se og redigere filer, bl.a.:

• Google-dokumenter
  • Google Sheets-regneark
  • Google Slides-præsentationer

Gem filer til offlinebrug

1. Åbn appen til Google Drev.
  2. Tryk på Mere Mere ud for filen.
  3. Hvis du vil gemme en forhåndsvisning af filen offline, kan du aktivere Tilgængelig offline.

Tip! Hvis du vil redigere en Google Docs-, Sheets- eller Slides-fil offline, kan du bruge appen Google DocsSheets eller Slides. Få flere oplysninger om, hvordan du arbejder i Google Docs, Sheets og Slides offline.

Find filer, du har gemt til offlineadgang

1. Åbn appen til Google DrevDocs, Sheets eller Slides.
  2. Tryk på menuen Menu og så Offline.