Brug Google Drev-filer offline

Hvis du ikke har forbindelse til internettet, kan du stadig se og redigere filer, bl.a.:

• Google-dokumenter
  • Google-regneark
  • Google Slides-præsentationer

Gem og åbn filer i Google Docs, Sheets og Slides offline

Før du aktiverer offlineadgang

Åbn filer i Google Docs, Sheets og Slides offline

1. Åbn Chrome. Sørg for, at du er logget ind på Chrome.
  2. Gå til drive.google.com/drive/settings.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Synkroniser filer fra Google Docs, Sheets, Slides og Tegninger til denne computer, så du kan redigere offline".

Gem filer i Google Docs, Sheets og Slides til offlinebrug

1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Højreklik på den fil i Google Docs, Sheets eller Slides, som du vil gemme offline.
  3. Aktivér "Tilgængelig offline".

Hvis du vil gemme flere filer offline, skal du trykke på Shift eller Command (Mac)/Ctrl (Windows), mens du klikker på andre filer.

Se en forhåndsvisning af offlinefiler

1. Gå til drive.google.com på din computer.
    • Sørg for, at du aktiverer offlineadgang først.
  2. Klik på Klar til offlinebrug Ready for offline øverst.
  3. Klik på Forhåndsvisning offline.

Få flere oplysninger om Drev Streaming og Backup og synkronisering.