Brug Google Drev-filer offline

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Hvis du ikke har forbindelse til internettet, kan du stadig se og redigere filer, bl.a.:

• Google-dokumenter
  • Google-regneark
  • Google Slides-præsentationer

Brug filer offline med Drev på nettet

Før du aktiverer offlineadgang

• Du skal have forbindelse til internettet.
  • Du skal bruge Google Chrome- eller Microsoft Edge-browseren.
  • Brug ikke privat browsing.
  • Installer og aktivér Chrome-udvidelsen Google Docs Offline.
  • Sørg for, at du har nok ledig plads på din enhed til at gemme dine filer.
Åbn Google Docs, Sheets og Slides offline
  1. Åbn Google Chrome eller Microsoft Edge. Hvis du bruger Chrome, skal du sørge for, at du er logget ind på den ønskede konto.
  2. Gå til drive.google.com/drive/settings.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Opret, åbn og rediger dine seneste filer i Google Docs, Sheets og Slides på denne enhed, mens du er offline".
Gem filer i Google Docs, Sheets og Slides til offlinebrug
  1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Højreklik på den fil i Google Docs, Sheets eller Slides, som du vil gemme offline.
  3. Klik på Gør tilgængelig offline Ready for offline.

Hvis du vil gemme flere filer offline, skal du trykke på Shift eller Command (Mac)/Ctrl (Windows), mens du klikker på andre filer.

Se en forhåndsvisning af offlinefiler
  1. Gå til drive.google.com på din computer.
    • Sørg for, at du aktiverer offlineadgang først.
  2. Klik på Klar til offlinebrug Ready for offline øverst.
  3. Klik på Forhåndsvisning offline.
Rediger offlinefiler

Hvis du redigerer en fil offline:

• Implementeres ændringerne, når du igen er online.
  • Overskriver nye ændringer tidligere ændringer.
  • Kan du se redigeringer i filens versionshistorik.

Tip! Få flere oplysninger om, hvordan du finder det, der er ændret i en fil.

Brug filer offline med Drev til computer

Drev til computer er en app til Windows og macOS, som giver dig hurtig adgang til indhold direkte fra dit skrivebord, så du nemt kan få adgang til filer og mapper på et velkendt sted. Hvis du spejler filer og mapper, er indholdet altid tilgængeligt offline. Hvis du streamer filer og mapper, kan du gøre bestemte elementer tilgængelige offline. Se, hvad det vil sige at streame eller spejle dine filer.

Vigtigt!

Gem filer, der ikke er Google-filer, til offlinebrug

Sådan gør du streamede filer, som ikke er Google Docs-, Sheets- eller Slides-filer, tilgængelige offline:

I Windows:
  1. Gå til Stifinder.
  2. Åbn Google Drev-mappen .
  3. Vælg filerne eller mapperne.
    • Hvis du vil vælge mere end én, skal du holde Shift nede og klikke.
  4. Højreklik på dine filer eller mapper.
  5. Klik på Offlineadgang og så Tilgængelig offline tilgængelig offline.
    • Når du gemmer en fil offline, vises der et grønt flueben ud for den.

I MacOS:

1. Gå til Finder.
  2. Åbn Google Drev-mappen .
  3. Vælg filerne eller mapperne.
    • Hvis du vil vælge mere end én, skal du holde Shift nede og klikke.
  4. Højreklik på dine filer eller mapper.
  5. Klik på Tilgængelig offline tilgængelig offline.
    • Når du gemmer en fil offline, vises der et grønt flueben ud for den.

Brug af lagerplads på den lokale harddisk

• Når filer markeres som tilgængelige offline, optager de plads på den lokale harddisk.
  • Når du markerer mapper som tilgængelige offline, gør du det samme for alle filer inde i mappen, som så kan optage endnu mere plads. Nye elementer, der føjes til mappen, er automatisk tilgængelige offline.
  • Du kan se alle de filer, der er markeret som tilgængelige offline, ved at åbne dialogboksen "Offlinefiler" i menuen i Drev til computer.
Offline forskelle mellem streaming og spejling

Med streaming:

• Dine filer ligger i skyen. Der bruges kun harddiskplads, når du åbner filer eller gør dem tilgængelige offline, eller for de seneste og ofte brugte filer.
  • Du kan kun få adgang til filer, der ikke er tilgængelige offline, når du har forbindelse til internettet.
  • Du kan kun få adgang til filer, når appen kører. Det gælder også for filer, der er tilgængelige offline.

Med spejling:

• Dine filer er i skyen og på din computer, hvor de optager plads på harddisken.
  • Du kan til enhver tid få adgang til dine filer, også når der ikke er internetforbindelse, eller når Drev til computer kører.

Hvis du spejler filer og mapper, er de automatisk tilgængelige offline. Hvis du streamer filer og mapper, kan du gøre bestemte elementer tilgængelige offline. Få flere oplysninger om, hvad det vil sige at spejle eller streame dine filer.