Brug Google Drev til computer

Brug Googles synkroniseringsklient til computeren, Drev til computer, så du nemt kan administrere og dele indhold på alle dine enheder og i skyen.

Brug Drev til computer til at finde dine Drev-filer og -mapper på din computer med Windows Stifinder eller macOS Finder.

Hvis du redigerer, sletter eller flytter en fil i skyen, sker den samme ændring på din computer og dine enheder og omvendt. På den måde er dine filer altid opdaterede, og du kan få adgang til dem fra enhver enhed.

Du kan bruge Drev til computer til at:

• åbne filer, der er gemt i skyen, direkte på din computer.
  • se og organisere dine filer i computerens filsystem uden at bruge lagerplads.
  • synkronisere filer fra din computer til Google Drev.
    • Når du synkroniserer, downloades dine filer fra skyen og uploades fra din computers harddisk.
    • Når du har synkroniseret, matcher din computers filer dem, der ligger i skyen.
    • Dine filer forbliver opdaterede og tilgængelige. Alle ændringer, du foretager, gælder på alle enheder.
  • gemme filer og mapper til offlinebrug. Dette omfatter filer fra fællesdrev.
  • Samarbejde i Microsoft Office-filer i realtid.
  • Hvis du bruger Outlook i Windows med en arbejds- eller skolekonto, kan du sende og gemme filer med Microsoft Outlook.

Installer og konfigurer Drev til computer

Download Drev til computer

Vigtigt! Før du går i gang, skal du tjekke, at dit operativsystem er kompatibelt med Drev til computer.

1. Download Drev til computer:

DOWNLOAD TIL WINDOWS DOWNLOAD TIL MAC

2. På din computer skal du åbne:
    • Windows: GoogleDriveSetup.exe
    • Mac: GoogleDrive.dmg
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Tip! Hvis du bruger en arbejds- eller skolekonto, kan du muligvis ikke bruge Drev til computer, eller også skal din organisation muligvis installere det for dig. Kontakt din administrator, hvis du har spørgsmål.

Åbn Drev til computer
Når du bruger Drev til computer, finder du menuen til Drev til computer Drev Streaming:
  • Windows: I systembakken nederst til højre.
    • Tip! Du skal muligvis klikke på pilen for at Vise skjulte ikoner.
  • Mac: På menulinjen øverst til højre.

Du kan fastgøre Drev til computer, så du nemmere kan finde det, når det er lukket:

• Windows:
    • Sådan føjer du Drev til startmenuen: I startmenuen skal du højreklikke på Drev og derefter Fastgør til start.
    • Sådan føjer du Drev til proceslinjen: I startmenuen skal du højreklikke på Drev og derefter Fastgør til proceslinje.
  • Mac:
    • Sådan føjer du Drev til din dock: I mappen "Programmer" skal du trække appen Drev til venstre side af den linje, der adskiller de senest anvendte apps.

Kom godt i gang med Google Drev til computer

Log ind på Drev til computer
Når du åbner Drev til computer for første gang, eller når du har fjernet tilknytningen af din konto, skal du gøre følgende for at logge ind:
  1. Åbn Drev til computer Drev Streaming på din computer.
  2. Klik på Login med browser.
  3. Log ind på den Google-konto, du vil bruge med Drev til computer.

Tip! Du kan bruge op til 4 konti ad gangen med Drev til computer. Se, hvordan du bruger flere konti på samme tid.

Brug dine Google Drev-filer i Drev til computer

Når du installerer Drev til computer, vises dine filer på en "Google Drev"-placering i Windows Stifinder eller macOS Finder. Åbn Drev til computer Drev Streaming på din computer.

1. Klik på dit navn og derefter Google Drev .
    • Afhængigt af din eller din organisations tidligere brug af Drev kan du også åbne:
      • Mit drev
      • Fællesdrev
      • Andre computere
  2. Dobbeltklik på din fil i mappen.
    • Filer, der er oprettet via Google Docs, Sheets, Slides eller Analyse, åbnes i din browser.
    • Andre filer åbnes i deres almindelige programmer på din computer.

Tip! Hvis du ikke har noget indhold i Drev:

• Mappen "Mit drev" er tom.
  • Visningerne "Fællesdrev" eller "Andre computere" vises ikke.

Synkroniser filer til Google Drev, eller sikkerhedskopiér til Google Fotos

Synkroniser en mappe med Google Drev eller Google Fotos

Du kan synkronisere filer fra din computer til Google Drev og sikkerhedskopiere til Google Fotos.

1. Åbn Drev til computer Drev Streaming på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger og derefter Præferencer.
  3. Klik på Mapper på din computer til venstre.
  4. Fra denne menu kan du:
    • tilføje mapper, der skal synkroniseres med Drev.
    • tilføje mapper til sikkerhedskopiering i Fotos.
    • redigere præferencer for allerede konfigurerede mapper.

Hvis du synkroniserer med Google Drev:

• Alt indhold i mappen spejles. Ændringer synkroniseres mellem din computer og Google Drev.
  • Du kan bruge dine filer fra en hvilken som helst enhed online eller i Google Drev-mobilappen. Synkroniserede mapper vises under "Computere".
  • Hvis du tilføjer, redigerer, flytter eller sletter elementer i disse mapper, afspejles ændringerne også på din computer.

Hvis du sikkerhedskopierer til Google Fotos:

• Det er kun billeder og videoer, der uploades.
  • Billeder og videoer, der er slettet på din computer, forbliver i Google Fotos og omvendt.
  • Ændringer uploades som nye billeder. Det gamle billede forbliver i Google Fotos.
  • Du kan se dine billeder og videoer på en hvilken som helst enhed online eller i Google Fotos-mobilappen.

Tip! Hvis du kun gemmer billeder og videoer, anbefaler vi, at du sikkerhedskopierer til Google Fotos. Hvis du gemmer dine filer begge steder, uploades billeder og videoer to gange, hvilket optager mere af din Google-lagerplads.

Sikkerhedskopiér dit macOS-systems fotobibliotek

Vigtigt! Systemets fotobibliotek er det eneste Apple-fotobibliotek, der kan synkroniseres med Google Fotos. Alle Apple-fotobiblioteker kan derimod synkroniseres med Drev.

Hvis du synkroniserer et Apple-fotobibliotek med Drev, synkroniseres alt, herunder miniaturebilleder og andre metadata. Vi fraråder, at du foretager ændringer af disse filer fra en anden computer eller i skyen, da det kan beskadige dit bibliotek.

Dit systems fotobibliotek er den eneste billedsamling, der kan bruges med iCloud-fotos, Fælles album og Min fotostream. Hvis du kun har ét fotobibliotek, er det dit systems fotobibliotek. Ellers er det første fotobibliotek, du opretter eller åbner i Fotos, dit systems fotobibliotek.

Der bruges midlertidigt harddiskplads til at downloade billeder og videoer fra iCloud og uploade dem til Google Fotos. Få flere oplysninger om sikkerhedskopiering af billeder og videoer.

Få flere oplysninger om funktioner i Drev til computer

Tilpas dine indstillinger for Drev til computer
Få en bedre brugeroplevelse i Drev til computer med avancerede indstillinger. Du kan:
  • tilpasse synkroniseringspræferencer.
  • aktivere eller deaktivere tilstedeværelse i realtid med Microsoft Office.
  • tilpasse indstillingerne for Google Fotos.
  • tilpasse generelle indstillinger som f.eks. automatisk start, genvejstaster og proxyindstillinger.
Se, hvordan du tilpasser dine indstillinger for Drev til computer.
Åbn filer og mapper offline

Du kan gemme filer og mapper til offlinebrug med Drev til computer. Se, hvordan du bruger filer offline med Drev til computer.

Søg efter dine Drev-filer

Du kan finde dine filer i Drev ved at søge i Drev til computer. Når du søger i Drev til computer i stedet for i Windows-søgningen eller macOS Spotlight, sikrer det, at din søgning omfatter alle filer fra streamingplaceringen i Drev.

1. Åbn Drev til computer Drev Streaming på din computer.
  2. Klik på Search.
  3. Angiv dine søgetermer.
  4. Åbn din fil. Hvis filen ligger på din computer, åbnes den med det tilknyttede program. Ellers åbnes den i Drev på nettet.

Tip! Du kan også åbne søgevinduet ved at bruge genvejstasten til søgning.

Arbejd med MS Outlook- og Office-filer

Du kan arbejde i Office-filer med tilstedeværelse i realtid, når du bruger Drev til computer. Hvis du er Windows-bruger med en arbejds- eller skolekonto, kan du også sende og gemme filer med Microsoft Outlook. Se, hvordan du bruger Microsoft Office-filer med Drev til computer.

Brug Drev til computer med macOS
Spejling af Mit drev

Spejling og streaming er to metoder til synkronisering af dine filer.

• Mapper på din computer kan kun spejles.
  • Fællesdrev og andre computere kan kun streames.
  • Mit drev kan enten spejles eller streames.
  • Når Drev til computer er installeret, streames mappen "Mit drev". Du kan opdatere dine præferencer og vælge at spejle eller streame Mit drev efter installationen.

Få flere oplysninger om mulighederne for streaming og spejling med Drev til computer.

Fejlfinding
Der vises et banner med teksten "Der opstod nogle fejl" under "Aktivitet" i Drev til computer. Du kan få vist listen over fejl på en af følgende måder:
  • Klik på linket i banneret.
  • Klik på Indstillinger og derefter Fejlliste.

Få flere oplysninger om, hvordan du retter fejl.