Sikkerhedskopiér og synkroniser filer med Google Drev

Du kan sikkerhedskopiere og synkronisere dine filer med din Mac- eller Windows-computer.

Download og installer appen

Mac

Klik på Download Backup og synkronisering for at downloade og installere Backup og synkronisering.

Download Backup og synkronisering

1. Klik på Backup og synkronisering på din computer.
  2. Læs servicevilkårene, og klik på Acceptér og download.
  3. Når den er downloadet, skal du åbne InstallBackupAndSync.dmg.
  4. Flyt Backup og synkronisering til mappen Apps.
  5. Åbn Backup og synkronisering.
    • Hvis du ser en advarsel om, at "Backup og synkronisering er en app, der er downloadet fra nettet", skal du klikke på Åbn.
  6. Log ind med brugernavnet og adgangskoden til din Google-konto.
  7. Vælg dine synkroniseringsindstillinger, og klik på Næste.
Windows

Klik på Download Backup og synkronisering for at downloade og installere Backup og synkronisering.

Download Backup og synkronisering

1. Klik på Backup og synkronisering på din computer.
  2. Læs servicevilkårene, og klik på Acceptér og download.
  3. Når den er downloadet, skal du åbne installbackupandsync.exe.
  4. Hvis der vises et vindue, der spørger, om du vil tillade, at programmet foretager ændringer på din computer, skal du klikke på Ja.
  5. Hvis du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du gøre det nu.
  6. Start Backup og synkronisering.
  7. Log ind med brugernavnet og adgangskoden til din Google-konto.
  8. Vælg dine synkroniseringsindstillinger, og klik på Næste.

Der er problemer med at logge ind på Backup og synkronisering

Hvis du har problemer med at logge ind på Backup og synkronisering, skal du sørge for at aktivere følgende i Internet Explorer:

Skift dine indstillinger for Backup og synkronisering

Skift indstillinger for synkronisering og sikkerhedskopiering

Vælg, hvad der skal synkroniseres med Google Drev

Du kan synkronisere nogle eller alle dine filer og mapper på din computer til Google Drev.

1. Klik på Backup og synkronisering Backup og synkronisering på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og derefter Præferencer.
  3. Til højre skal du klikke på de mapper, du vil synkronisere.
  4. Hvis du vil tilføje en mappe, der ikke er på listen, skal du klikke på Vælg mappe.
  5. Tilføj den mappe, du vil synkronisere.
  6. Klik på OK.
Vælg, hvad der skal synkroniseres med Google Drev

Du kan synkronisere filer og mapper i Google Drev til din computer til brug offline.

1. Klik på Backup og synkronisering Backup og synkronisering på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og derefter Præferencer.
  3. Klik på Google Drev til venstre.
  4. Klik på Synkroniser Mit drev til denne computer.
  5. Vælg, om du vil gøre følgende:
    • Synkroniser alt på Mit drev
    • Synkroniser kun disse mapper
  6. Klik på OK.
Skift placering af Google Drev-mappen

Skift Google Drev-mappens placering

1. Klik på Backup og synkronisering Backup og synkronisering på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og derefter Præferencer.
  3. Klik til venstre på computerens navn.
  4. Klik på Rediger.

Hvis du ikke kan se "Rediger" under Præferencer

1. Afslut Backup og synkronisering.
  2. Flyt mappen til den ønskede placering.
  3. Åbn Backup og synkronisering igen.
  4. Klik på Backup og synkronisering Backup og synkronisering og derefter Find.
  5. Find mappen, og klik på Åbn.
Sikkerhedskopiering af USB-enheder og SD-kort

Når du slutter en telefon, et kamera, et SD-kort eller en anden enhed til din computer, kan du automatisk uploade filerne på disse enheder.

1. Klik på Backup og synkronisering Backup og synkronisering på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og derefter Præferencer.
  3. Klik på USB-enheder og SD-kort nederst på siden.
  4. Klik på Tilslut et kamera eller en telefon for at sikkerhedskopiere filerog derefter OK.
Vælg ikke at synkronisere bestemte filtyper

Du kan vælge ikke at synkronisere bestemte filtyper på din computer.

1. Klik på Backup og synkronisering Backup og synkronisering på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og derefter Præferencer.
  3. Klik på Rediger til højre.
  4. Klik på Avancerede indstillinger.
  5. Indtast filtypenavnet, du ikke vil synkronisere.
  6. Klik på Tilføj og derefter OK.

Skift generelle indstillinger

Vælg, hvordan elementer skal slettes

Vælg, hvordan Backup og synkronisering sletter filer

Når du sletter en fil på din computer, kan du vælge, hvad der sker på drive.google.com.

1. Klik på Backup og synkronisering Backup og synkronisering på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og derefter Præferencer.
  3. Ud for "Fjerner elementer" skal du klikke på pil ned Ned:
    • Fjern altid begge kopier: Når du sletter noget på din computer eller drive.google.com, slettes det overalt.
    • Fjern aldrig begge kopier : Når du sletter noget på din computer, forbliver det på drive.google.com.
    • Spørg, før begge kopier fjernes: Når du sletter noget på din computer, vil du blive spurgt, om du vil slette det overalt.
  4. Klik på OK.

Svar på anmodning om fjernelse af element

Hvis du vælger "Spørg, før begge kopier fjernes", skal du godkende hver sletning. For at godkende:

1. Klik på Backup og synkronisering Backup og synkronisering på din computer.
  2. Klik på Fjern.
Rediger uploadstørrelse for billeder og videoer

Når du uploader fotos og videoer med Backup og synkronisering, uploades de som "Original kvalitet". Hvis du vil ændre, hvor meget plads de bruger i Google Drev, kan du uploade dem som "Høj kvalitet."

Bemærk! Hvis du ændrer dine fotos til Høj kvalitet, kan du ikke ændre dem tilbage.

1. Klik på Backup og synkronisering Backup og synkronisering på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og derefter Præferencer.
  3. Vælg, om du vil uploade fotos i Høj kvalitet eller Original kvalitet.

Få flere oplysninger om uploadstørrelsen af fotos i Google Drev.

Få notifikationer, når du sletter delte elementer
  1. Klik på Backup og synkronisering Backup og synkronisering på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og derefter Præferencer.
  3. Klik på Indstillinger og derefter Vis en advarsel, når du fjerner elementer fra en delt mappe.
Tilføj flere konti

Du kan logge ind med op til tre Google-konti.

1. Klik på Backup og synkronisering Backup og synkronisering på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og derefter Tilføj ny konto.
  3. Klik på Kom godt i gang, og følg derefter vejledningen for at logge ind.

Rediger avancerede indstillinger

Opgrader Google Drev-lagerplads

Hvis du vil opgradere lagerplads til din Google Drev-konto:

1. Klik på Backup og synkronisering Backup og synkronisering på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og derefter Præferencer.
  3. Klik på Indstillinger og derefter Opgrader lagerplads.
  4. Vælg dit abonnement, og følg derefter vejledningen.
Skift download- eller uploadpriser
  1. Klik på Backup og synkronisering Backup og synkronisering på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og derefter Præferencer.
  3. Klik på Indstillingerog derefter Netværksindstillinger.
  4. Klik på den ønskede knapindstilling ud for "Downloadhastighed" eller "Uploadhastighed":
    • Brug en langsommere hastighed: Vælg Begræns til, og brug pilene til at ændre hastigheden.
    • Brug en hurtigere hastighed: Vælg Begræns ikke.
  5. Klik på OK.

Se, hvordan du stopper synkronisering og afinstallerer Backup og synkronisering.