Finn eller gjenopprett filer

Hvis det er filer du ikke finner i Google Disk, kan du prøve disse tipsene for å prøve å gjenopprette dem. Hvis du mener at noen har fått tilgang til Google Disk-kontoen din uten tillatelse fra deg, anbefaler vi at du tar grep for å gjøre kontoen din sikrere.

Gjenopprett filer fra papirkurven i Google Disk

1. Gå til drive.google.com.
  2. Klikk på Papirkurv til venstre.
    • Alle de slettede filene dine står oppført i «Papirkurv».
    • For å finne ut hvor lenge det er siden filer ble lagt til i «Papirkurv», kan du sortere filene etter «Dato for sletting».
  3. Slik gjenoppretter du en fil:
    1. Høyreklikk på filen.
    2. Klikk på Gjenopprett.

Tips: Slettede filer oppbevares i papirkurven i 30 dager før de slettes for godt.

Slik gjenoppretter du filer eller mapper fra papirkurven i Google Disk.

Gjenopprett filer som er slettet for godt

Det kan være mulig å gjenopprette filene dine, selv om de er slettet for godt, hvis du er

1. sikker på at filene dine ble slettet for godt i løpet av de siste 25 dagene
  2. eieren av filene

Du er eieren hvis

• du har opprettet filen eller mappen i Google Disk-kontoen din
  • du lastet opp filen eller mappen til Google Disk
  • du godtok å overta eierskapet av filen fra den opprinnelige eieren

For å kontakte oss, logg på Google-kontoen din.

Brukerstøtte for Disk er ikke tilgjengelig på alle språk. Hvis du snakker engelsk, kan du bytte språk og kontakte en Disk-spesialist.

1. Gå til brukerstøtten for Google Disk på datamaskinen din.
  2. Klikk på språket ditt nederst på siden.
  3. Velg «Engelsk».
  4. Øverst til venstre klikker du på Meny og så Kontakt oss.
  5. Velg problemet ditt og hvordan du vil kontakte oss.

Merk: Når du er ferdig, kan du bytte tilbake til det språket du foretrekker.