Tiedoston etsiminen tai palauttaminen

Jos et löydä tiedostoa Google Drivesta, voit yrittää palauttaa sen näiden vinkkien avulla. Jos uskot, että joku on käyttänyt Google Driveasi ilman lupaa, suosittelemme parantamaan tilin suojausta.

Tiedoston palauttaminen Google Driven roskakorista

1. Siirry osoitteeseen drive.google.com.
  2. Klikkaa vasemmalta Roskakori.
    • Kaikki poistetut tiedostot näkyvät roskakorissa.
    • Voit suodattaa tiedostot "Siirretty roskakoriin (pvm)" ‑suodattimella.
  3. Tiedoston palauttaminen:
    1. Klikkaa tiedostoa hiiren kakkospainikkeella.
    2. Valitse Palauta.

Vinkki: Poistetut tiedostot säilyvät roskakorissa 30 päivää ennen kuin ne poistuvat pysyvästi.

Ohjeet tiedoston tai kansion palauttamiseen Google Driven roskakorista.

Pysyvästi poistetun tiedoston palauttaminen

Pysyvästi poistettuja tiedostoja voi ehkä palauttaa, jos

1. tiedostot on poistettu pysyvästi 25 viime päivän sisällä
  2. olet tiedostojen omistaja.

Olet omistaja, jos

• olet luonut tiedoston tai kansion Google Drive -tililläsi
  • olet ladannut tiedoston tai kansion Google Driveen
  • olet hyväksynyt tiedoston omistajuuden sen alkuperäiseltä omistajalta.

Ota meihin yhteyttä kirjautumalla Google-tilillesi.

Drive-tuki ei ole saatavilla kaikilla kielillä. Jos osaat englantia, voit vaihtaa kieltä ja ottaa yhteyttä Drive-asiantuntijaan.

1. Siirry tietokoneella Google Driven ohjekeskukseen.
  2. Valitse sivun alareunasta kieli.
  3. Valitse englanti.
  4. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko ja sitten Ota yhteyttä.
  5. Valitse ongelma ja yhteydenottotapa.

Huom. Kun olet valmis, voit vaihtaa kielen takaisin haluamaasi kieleen.