Een presentatie afdrukken

Als u een presentatie wilt afdrukken in de nieuwe versie van Google-presentaties, voert u deze stappen uit:

1. Ga naar het menu Bestand en selecteer Afdrukvoorbeeld.
  2. Er wordt een nieuw venster geopend met daarin een voorbeeld van uw presentatie en de afdrukopties.
  3. Gebruik de vervolgkeuzemenu's Dia-indeling en Liggend om de afdrukstand te bepalen en aan te geven hoeveel dia's u op een pagina wilt afdrukken.
  4. Als u uw dia's met sprekernotities wilt afdrukken, selecteert u 1 dia met notities uit het vervolgkeuzemenu Dia-indeling.
  5. Selecteer Afdrukken. Als u gebruikmaakt van een andere browser dan Google Chrome, wordt een PDF-bestand met uw presentatie gedownload dat u vervolgens kunt afdrukken vanaf uw PDF-viewer.

Als u een presentatie wilt afdrukken in de oude versie van Google-presentaties, voert u deze stappen uit:

1. Ga naar het menu Bestand en selecteer Afdrukken.
  2. Er wordt een nieuw venster geopend, waarin wordt getoond hoe uw presentatie er uit zal zien wanneer deze wordt afgedrukt. Selecteer in het menu Opmaak het aantal dia's dat op elke pagina moet worden afgedrukt.
  3. Klik op Afdrukken of Opslaan als PDF. Als u uw presentatie opslaat als een PDF-bestand, kunt u dit openen met uw PDF-reader en later afdrukken.