Is Google Drive veilig?

Bestanden die je uploadt naar Google Drive, worden opgeslagen in beveiligde datacenters.

• Als je computer, telefoon of tablet kapot is of kwijtraakt, kun je via een ander apparaat nog steeds bij je bestanden.
  • Je bestanden zijn privé, tenzij je ze met anderen deelt.

Zo houd je Google Drive-bestanden privé:

Maak je Google-account veiliger
Bepaal wat andere mensen mogen zien

Je bestanden zijn privé, tenzij je ervoor kiest ze met anderen te delen. Je kunt bestanden op verschillende manieren delen:

• Gebruik een link als je bestanden met één persoon of een paar mensen wilt delen.
  • Maak de bestanden openbaar als je ze met iedereen wilt delen.

Meer informatie over veiligheid op internet.