Få flere oplysninger om, hvordan vi hjælper med at beskytte Google Drev

Hvis du bruger Google Drev på arbejdet eller i skolen, tjekker Google automatisk filer for phishing eller malware, hvis de deles med dig af nogen uden for din organisation. Hvis der registreres phishing eller malware, blokerer Google din adgang til filen for at beskytte dig. Når Google identificerer en fil som formodet spam, blokeres eller omdirigeres den til spam. Se, hvordan du markerer eller fjerner markeringen af spam i Drev.

Hvis Google identificerer en Drev-bruger, der overtræder politikken for acceptabel brug, forbeholder Google sig retten til øjeblikkeligt at suspendere brugeren. Google bruger reCAPTCHA til at hjælpe med at beskytte mod svigagtig aktivitet og misbrug på Google Drev. Hvis problemet vedrører hele din organisation, forbeholder Google sig retten til at suspendere hele kontoen og nægte administratoradgang til alle Google Workspace-tjenester. I sådanne tilfælde sender Google en notifikation til den sekundære mailadresse, som vi har registreret for den primære administrator.

Tip!

• Når Google Drev scanner dine filer for phishing eller malware, får du muligvis en meddelelse om, at scanningen mislykkedes. Hvis du får denne meddelelse, skal du være forsigtig, når du åbner filen.
  • Der er en scanningsgrænse på 100 MB, og nogle filtyper kan ikke scannes.

Når du uploader filer til Google Drev, gemmes de i sikre datacentre.

• Hvis din computer, telefon eller tablet bliver væk eller bliver ødelagt, kan du stadig få adgang til dine filer fra andre enheder.
  • Dine filer er private, medmindre du deler dem.

Du kan sikre, at dine Google Drev-filer er private:

Beskyt din Google-konto yderligere
Hvis du deler en computer, skal du logge ud af din Google-konto, når du er færdig.
Vi anbefaler, at du ikke installerer Google Drev til computer på en delt eller offentlig computer. Alle, der bruger computeren, kan få adgang til dine filer.
Få flere oplysninger om sikkerhed for Google-konti.
Vælg selv, hvad andre kan se

Dine filer er private, medmindre du vælger at dele dem. Du kan dele filer med:

Få flere oplysninger om sikkerhed på nettet.