Se hvordan vi bidrar til å holde Google Disk sikker

Hvis du bruker Google Disk via jobben eller skolen, evaluerer Google automatisk filer som deles med deg fra utenfor organisasjonen din, for å oppdage eventuell nettfisking eller skadelig programvare. Hvis Google oppdager slike problemer, blokkerer vi tilgangen din til filen for å beskytte deg. Når Google identifiserer en fil som potensielt nettsøppel, blir den enten blokkert eller viderekoblet til Nettsøppel-visningen. Se hvordan du merker eller fjerner merking av nettsøppel i Disk.

Hvis Google identifiserer en Disk-bruker som bryter retningslinjene for akseptabel bruk, forbeholder Google seg retten til å utestenge brukeren umiddelbart. Google bruker reCAPTCHA for å bidra til å forhindre svindel og uriktig bruk i Google Disk. Hvis problemet gjelder for hele organisasjonen, forbeholder Google seg retten til å sperre hele kontoen og nekte administratortilgang til alle Google Workspace-tjenestene. I slike tilfeller sender Google et varsel til den registrerte sekundære e-postadressen for hovedadministratoren.

Tips:

• Når Google Disk gjennomsøker filene dine for å avdekke eventuell nettfisking eller skadelig programvare, ser du kanskje en melding om at gjennomsøkingen mislyktes. Hvis du ser denne meldingen, må du være forsiktig når du åpner filen.
  • Grensen for gjennomsøking er 100 MB, og noen filtyper kan ikke gjennomsøkes.

Når du laster opp filer til Google Disk, lagres de i sikre datasentre.

• Hvis du mister iPhone eller iPad eller den blir ødelagt, har du fortsatt tilgang til filene dine fra datamaskiner eller andre enheter.
  • Filene dine holdes private med mindre du deler dem.

Slik sikrer du at Google Disk-filene dine holdes private:

Gjør Google-kontoen din sikrere
  • Hvis du deler en iPhone eller iPad, bør du logge av Google-kontoen din når du er ferdig med den.
  • Vi foreslår at du ikke installerer Google Disk på en delt eller offentlig iPhone eller iPad. Ellers kan alle som bruker iPhonen eller iPaden, potensielt få tilgang til filene dine.
  • Du kan angi en sikkerhetskode for iPhone eller iPad.
  • Finn ut mer om sikkerhet for Google-kontoer.
Bestem hva andre kan se

Filene dine holdes private med mindre du velger å dele dem. Du kan dele filer med

Finn ut mer om trygghet på nettet